Muuto Grain

Met Grain brengt het Deense merk Muuto een nieuw perspectief in de hanglamp. Grain combineert een minimalistisch design met innovatieve materialen, een mix van houtvezels met recycleerbare kunststof. Die samenstelling geeft Grain zijn onverwachte zachtheid, warmte en uitstraling.

* Verplichte velden

Prijs

€ 179,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Ecologisch kantje.

Ontwerper Jens Fager koos niet alleen voor een strakke en minimalistische vormgeving, hij maakte van Grain ook één van de meest ecologische hanglampen allertijden. De lamp is gemaakt uit een combinatie van bamboe houtvezels met recycleerbare kunststof. Ze wordt standaard geleverd met een hoge kwaliteits led-lamp, die een natuurlijk warm en gezellig licht verspreidt.

Subtiel spel van kleur en schaduw.

Kleine houtvezels in de kap van de lamp zorgen voor een subtiel spel van kleur en schaduw. Die bamboe vezels geven Grain meteen ook een heel natuurlijke uitstraling. Stevig en robuust maar met zachte lijnen en met een warm, minimalistisch ontwerp waarbij aan élk detail is gedacht.

Sfeermaker.

Hang Grain alleen of in groep boven je eettafel. De lamp verspreidt een gezellig licht, en is daardoor ook de ideale sfeerbrenger overal in huis.

Led-licht.

Grain wordt standaard geleverd met een vervangbare, hoge kwaliteits led-lamp (G9 3,5W). Deze lichtbron heeft een levensduur van zo'n 10.000 branduren. Ze bespaart op energiekosten en zorgt voor een natuurlijk aangenaam warm en gezellig licht.

Afmetingen.

Diameter 21 cm - hoogte 18,5 cm
Snoerlengte 4m

Muuto Grain hanglamp