Muuto Control tafellamp

Met de Control tafellamp bouwt Muuto verder op zijn populaire E27 lamp. E27 combineert de soberheid van een naakte lamp met een industriële vormgeving. Voor Control ging het Deense merk aankloppen bij de hifi-sector: de aan- en uitknop met dimfunctie lijkt wel op de volumeknop van oude radio’s…

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Control tafellamp rood
€ 149,00

Overzicht

Eigenschappen

Perfecte match tussen gezelligheid, eenvoud en tijdloos industrieel design.

Met Control levert Muuto een unieke en speelse variant op zijn E27 hanglamp, de perfecte match tussen gezelligheid, eenvoud en tijdloos industrieel design. Het ontwerp van E27 is geïnspireerd op de essentie van elke lamp - de fitting. Muuto maakte daar een waanzinnig cool object van, eentje dat de pure schoonheid van eenvoud eert in al zijn facetten.

Oude radio's.

Met de Control tafellamp - gemaakt uit gepoedercoat aluminium - gaan Muuto en het ontwerpbureau TAF Architects nog een stapje verder. De lamp heeft een aan- en uitknop met dimfunctie die herinneringen oproept aan de volumeknoppen op retro radio's. ""Als je alle belangrijke onderdelen van een lamp op een bord legt, krijg je bijna een stilleven. Zo mooi. En zo eenvoudig"", aldus TAF Architects.

Lamp meegeleverd.

Muuto levert de Control tafellamp met een bolvormige halogeenlamp van 40 watt met een gemiddelde levensduur van 1500 uren. De lamp is ook afzonderlijk te verkrijgen.

Afmeting.

Hoogte 21 cm - breedte 16 cm - lengte 23 cm

LaCie Porsche Design Mobile Drive USB-C/USB 3.0 1TB/2TB zilver