Met de Reade Table lamp van Menu haal je de glamour van de jaren dertig in New York City in huis. Een industrieel ontwerp dat sfeer, gezelligheid én authenticiteit uitstraalt. Eentje dat een nieuw en fris licht werpt op iconisch modern design!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Menu Reade Table lamp brass
€ 249,95

Overzicht

Eigenschappen

Tribeca.

De Reade Table lamp is één van de blikvangers uit de Tribeca-reeks van het Deense merk Menu. Ontwerper Søren Rose - die woont en werkt in New York - ging tijdens één van zijn doorreizen in de Verenigde Staten op zoek naar inspirerende oude lampen en herbruikbare onderdelen. Hij haalde de lampen uit elkaar, mengde onderdelen van verschillende lampen door elkaar en stelde daarna zijn eigen ontwerp samen. Het resultaat werpt een nieuw en fris licht op iconisch design.

Materialen.

De Reade Table lamp is gemaakt uit messing. Ze is geschikt voor een E27-lamp met een vermogen tot 60 watt (lichtbron niet meegeleverd) en met de traploze dimmer aan de schakelaar bepaal je zelf hoeveel licht je wil laten schijnen. Combineer de Reade Table lamp met een decoratieve gloei- of led-lamp en haal de authentieke sfeer én glamour uit de jaren '30 in huis!

Afmetingen

Hoogte 34 cm - breedte 15 cm

Menu Reade Table lamp brass