Indera Luv sofa

Met Luv combineert het Belgische Indera hedendaags design met duurzame, kwalitatieve materialen en een uiterst comfortabel, ergonomisch zitcomfort. En dankzij de snooze-functie waarbij de rugleuning, neksteun en voetenplank verstelbaar zijn geniet je nóg meer van je powernap in deze sofa.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 3.820,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 8 weken

Overzicht

Eigenschappen

Moduleerbaar.

Luv is een volledig moduleerbare sofa en combineert hedendaags design met duurzame kwalitatieve materialen en uiterst comfortabel en ergonomisch zitcomfort. Werken, liggen, TV-kijken, hangen, luieren, zitten, met of zonder relaxmechanisme… alles kan!

Indera vult hiermee een leemte in het hedendaagse designaanbod in en brengt als eerste een modulaire sofa die hoogwaardig design combineert met een gepatenteerde ‘snooze-functie’ waarbij de rugleuning, neksteun en voetenplank verstelbaar zijn. Deze innovatieve functie is bedienbaar met de snooze-knoppen in de sofa.

Stel 'm zelf samen of komen even langs in onze winkel en probeer hem even uit.
De prijs is afhankelijk van de samenstelling van de modules en stof- of lederkeuze.

Op & top Belgisch.

Van het ontwerpbureau tot de fabrikant en zijn meubelmakers: Luv is op en top Belgisch. De sofa wordt ambachtelijk geproduceerd in de Limburgse fabriek van Indera. Het gros van de onderdelen zijn van eigen bodem. Alleen voor de bekleding en afwerking met leder maakt Indera een uitstap naar het buitenland. Zo komt het leder uit Zwitserland en heeft Indera een overeenkomst met oa. de Deense stoffenfabrikant Kvadrat, dé referentie in stofferingen voor zitmeubels.

Afmetingen.

2-zitsbank: lengte 212 cm - diepte 101 cm
3-zitsbank: lengte 304 cm - diepte 101 cm
6-zitsbank: lengte 387 cm - breedte - 307 cm - diepte 101 cm

Indera Luv sofa