Indera Le Sac

Le Sac staat synoniem voor ultieme ontspanning. In een handomdraai kan je je eigen persoonlijke ontspanningszone creëren door de stoel te draaien, het kantelmechanisme aan te passen en te genieten van een goed boek.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 1.270,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 8 weken

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

Le Sac rust op een zwart gepoedercoat, afgerond metalen frame. Relaxen doe je in een (met stof of leder beklede) veerkrachtige polyurethaanschuimen schaal.
De comfortable lounge is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes en hoogtes. Met of zonder armleuningen.

Uiteraard is er een ruime keuze aan stof- en ledersoorten die je in onze winkel kan inkijken.
Of beter nog, kom Le Sac even uitproberen!

Studio Segers.

Le Sac is ontworpen door Studio Segers, een Limburgs familiebedrijf met 2 generaties van ontwerpers. Samen combineren Wim en Bob Segers vele jaren aan ervaring met jong creatief talent. Studio Segers staat bekend om zijn no-nonsense benadering. Verwacht geen artificieel design maar weldoordachte concepten met een sterke persoonlijkheid. Ontwerpen waarin vereisten zoals zitcomfort en productdesign perfect op elkaar zijn afgestemd.

Op & top Belgisch.

Van het ontwerpbureau tot de fabrikant en zijn meubelmakers: Le Sac is op en top Belgisch. De lounge chair wordt ambachtelijk geproduceerd in de Limburgse fabriek van Indera. Het gros van de onderdelen zijn van eigen bodem. Alleen voor de bekleding en afwerking met leder maakt Indera een uitstap naar het buitenland. Zo komt het leder uit Zwitserland en heeft Indera een overeenkomst met oa. de Deense stoffenfabrikant Kvadrat, dé referentie in stofferingen voor zitmeubels.

Indera Le Sac