HAY Hee barkruk

Deze trendy én comfortabele barkruk van het Deense merk HAY maakt van elke bar en elk kookeiland een aantrekkelijke eyecatcher. Geschikt voor binnen- én buitengebruik.

* Verplichte velden

Prijs

€ 275,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Licht én stevig.

De Hee barkruk van Hay is solid as a rock. Hij is stevig én toch opvallend licht, zowel naar gewicht als naar vormgeving. Een minimalistisch metalen frame - simpele, strakke metalen lijnen - mét een warme en speelse uitdrukking. 

Uiterst comfortabel.

De Hee barkruk zit enorm comfortabel. Dat dankt deze slanke barkruk aan het productieproces en de manier waarop het metalen frame is afgewerkt. Het lijkt alsof je op een superzacht kussen zit, mét een perfecte steun in de rug.

Ideaal voor binnen én buiten.

De Hee-reeks is gemaakt uit stevig gegalvaniseerd staal en is speciaal behandeld tegen roestvorming. Dat maakt deze kruk ook perfect voor outdoor gebruik. 

Stapelbaar.

Je kan de Hee-krukken makkelijk dicht bij elkaar zetten - interessant voor horeca en evenementen. En ze zijn stapelbaar (tot 15 stuks). Voorzien van kunststof glijders om schade aan vloeren en parket te voorkomen.

2 hoogtes.

De Hee barkruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes: met een zithoogte van 65 cm (totale hoogte 76 cm) of 75 cm (totale hoogte 86 cm), afhankelijk van de hoogte van de keuken of bar waaraan je de kruk wil plaatsen.

Afmetingen.

Breedte 43 cm - diepte 45 cm - hoogte 76 cm - zithoogte 65 cm (standaard)
Breedte 44 cm - diepte 47 cm - hoogte 86 cm - zithoogte 75 cm

OPGELET: deze barkrukken komen per twee stuks.

HAY Hee barkruk