HAY Copenhague tafel CPH30

De Copenhague tafel van HAY is een functionele eettafel met een warme, gezellige uitstraling. Of je nu vrienden uitnodigt voor een etentje thuis, of collega's op kantoor voor een brainstorm meeting, met een lengte tot 3 meter is de Copenhague tafel geschikt voor élke gelegenheid!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 1.549,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Huiselijke warmte in een functioneel design.

De Hay Copenhague Table is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. De broers Bouroullec behoren tot de meest vooraanstaande designers van de afgelopen decennia. De Copenhague Table komt uit een serie meubelen die oorspronkelijk is ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen. Ronan & Erwan Bouroullec zorgden voor een design dat zowel functioneel en minimalistisch is (ideaal voor een universiteit), maar tegelijk ook een huiselijke warmte uitstraalt, ver weg van het puur academische.

Materialen en kleuren.

De Copenhague Table is verkrijgbaar met een onderstel in eikenhout: transparant of mat gelakt, gezeept of zwart gebeitst en in walnoot. Het tafelblad is van fineerhout, in transparant of mat gelakte eik, zwart gebeitste eik, linoleum in verschillende kleuren (zwart, grijs, groen en gebroken wit) en walnoot.

Afmetingen.

Lengte 200 cm - breedte 90 cm - hoogte 74 cm
Lengte 250 cm - breedte 90 cm - hoogte 74 cm
Lengte 300 cm - breedte 90 cm - hoogte 74 cm

HAY Copenhague tafel CPH30