De Copenhague Desk van Hay, oorspronkelijk ontworpen voor de universiteit van Kopenhagen, heeft alles wat een 'old school' lessenaar nodig heeft. Een functioneel bureau, dat door de broers Ronan & Erwan Bouroullec van A tot Z opnieuw is uitgevonden en voorzien van een huiselijke touch.
Op voorraad
 
levertermijn, Gemiddeld 6 tot 8 weken
ProductnaamPrijsAantal
Copenhague Desk CPH90 eik fineer
€ 715,00
Copenhague Desk CPH90 zwart
€ 645,00
Copenhague Desk CPH90 gebroken wit
€ 645,00
Copenhague Desk CPH90 zwarte eik
€ 715,00
Copenhague Desk CPH90 grijs
€ 645,00
Copenhague Desk CPH90 groen
€ 645,00

Overzicht

Eigenschappen

Huiselijke warmte in een functioneel ontwerp.

De Hay Copenhague Desk is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. De broers Bouroullec behoren tot de meest vooraanstaande designers van de afgelopen decennia. De Copenhague Desk komt uit een serie meubelen die oorspronkelijk is ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen. Ronan & Erwan Bouroullec zorgden voor een design dat zowel functioneel en minimalistisch is (ideaal voor een universiteit), maar tegelijk ook een huiselijke warmte uitstraalt, ver weg van het puur academische. De Copenhague-reeks bestaat uit tafels, stoelen en krukjes.

Eindeloos variëren.

De Copenhague Desk is verkrijgbaar met een onderstel in gezeept of mat gelakt eikenhout en ook in zwart gebeitst massief eikenhout. Het bureaublad is van multiplex, eik fineer of linoleum in verschillende kleuren (zwart, grijs, groen en gebroken wit).

Prijzen.

De onderstaande prijzen gelden voor alle beschikbare uitvoeringen. Neem vrijblijvend contact op met Pure Lifestyle voor een gepersonaliseerde offerte, op basis van kleur- en materiaalvoorkeuren.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 tot 8 weken.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de Copenhague Desk zelf uit.

Afmetingen

Lengte 130 cm - breedte 65 cm - hoogte 74 cm

Hay Copenhague Desk CPH90