HAY About A Chair AAC23 soft

AAC23 Soft van HAY ademt comfort! De hoge rugleuning en de royale zitting van de About A Chair zijn behouden, maar naast gestoffeerd is deze soft-variant ook gewatteerd. Én dat geeft éxtra zitcomfort en een moderne look in élke woning.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 575,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC23 soft is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in naturelkleurige of zwart gekleurde eik met een met schuim beklede zitkuip die bekleed is met stof of leder. De zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

De prijs kan verschillen naar gelang de stof- of lederkeuze.

Afmetingen.

Lengte 52 cm - breedte 59 cm - hoogte 79 cm
Zithoogte 46 cm