HAY About A Chair AAC22

De About A Chair AAC22 combineert een minimalistische en strakke vormgeving met functionaliteit en comfort. De kracht van zijn eenvoud maakt deze stoel dan ook perfect inzetbaar in elk interieur.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 315,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC22 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in naturelkleurige of gekleurde eik met een gerecycleerd polypropyleen zitkuipje in meerdere kleuren. Het zitkuipje is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC22 naar eigen wens en smaak personaliseren. Zo kan je élke About A Chair voorzien van een zitkussen of frontale bekleding in stof of leder. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de keuze van de stof of het leder. De zitschaal helemaal bekleden, kan ook. Zie hiervoor de HAY About A Chair AAC23.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de AAC22-stoel zelf uit.

Afmetingen.

Lengte 50 cm - breedte 59 cm - hoogte 80 cm
Zithoogte 46 cm