HAY About A Chair AAC21

De About A Chair AAC21 combineert een minimalistische en strakke vormgeving met functionaliteit en een comfortabele, beklede zitschaal. De kracht van zijn eenvoud maakt deze stoel dan ook ideaal voor thuis en op kantoor.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 619,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC21 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl van elke interieur en elk kantoor. Het basisconcept bouwt verder op de populaire AAC20-stoel. Het is dezelfde stoel maar dan met een volledig gestoffeerd zitkuipje. Net zoals bij de AAC20 is het zitkuipje zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Bekledingsopties.

De AAC21 bouwt verder op de AAC20 maar dan met een volledige gestoffeerde zitschaal in leder of in één van de Kvadrat-stoffen. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in chroom of gepoedercoat zwart of wit draaionderstel en een polypropyleen zitschaal. Die zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit. De prijs kan verschillen naar gelang de stof- of lederkeuze.

Afmetingen.

Breedte 59 cm - diepte 52 cm - hoogte 79 cm
Zithoogte 46 cm

HAY About A Chair AAC21