Hay About A Chair AAC20

De About A Chair AAC20 combineert een minimalistische en strakke vormgeving met functionaliteit en comfort. De kracht van zijn eenvoud maakt deze stoel dan ook ideaal voor thuis en op kantoor.

Op voorraad
 
levertermijn, 6 weken
ProductnaamPrijsAantal
AAC20 aluminium/zwart/wit onderstel
€ 329,00
Met vast zitkussen Hallingdal, Canvas, Compound en Harald
€ 455,00
Met vast zitkussen Remix en Surface by HAY
€ 435,00
Met vast zitkussen Steelcut (Trio) en Hero
€ 439,00
Met vast zitkussen Divina (Melange), Divina MD, Tonus (Meadow) en Rime
€ 449,00
Met vast zitkussen Leather Sierra, Bizon, California, Coda en Balder
€ 459,00
Beklede binnenkant Remix en Surface by HAY
€ 459,00
Beklede binnenkant Steelcut (Trio) en Hero
€ 465,00
Beklede binnenkant Divina (Melange), Divina MD, Tonus (Meadow) en Rime
€ 475,00
Beklede binnenkant Hallingdal, Canvas, Compound en Harald
€ 479,00
Beklede binnenkant Leather Sierra, Bizon, California, Coda en Balder
€ 535,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC20 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl van elke interieur en elk kantoor. Het basisconcept bouwt verder op de populaire AAC22-stoel met naturel eiken onderstel. Bij de AAC20-stoel is het houten onderstel vervangen door een stervormig onderstel in aluminium, al dan niet met een toplaag in witte of zwarte poedercoating. Net zoals bij de AAC22 is het zitkuipje is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Zitschaal: vier standaard kleuren.

De AAC20 is standaard verkrijgbaar met een zitschaal in polypropyleen in 16 kleuren: wit, zwart, grijs, mosterd, crème, khaki, betongrijs, soft black, oranje, rood, baksteenrood, pastelgroen, hunter green, groen, dusty groen en dusty blauw.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC naar eigen wens en smaak personaliseren met 3 bekledingsopties. Stoffering kan zowel aan de binnen- en buitenkant van het zitkuipje (zie hiervoor de gelijkaardige Hay stoel AAC21). Andere mogelijkheden zijn een vast zitkussen of bekleding aan de binnenkant. Kies uit een veelvoud aan kleuren en stoffen van Kvadrat of leder.

Prijzen.

In de bovenstaande lijst vind je de prijzen met en zonder stoffering, aangepast aan de verschillende stoffen. In onze winkel in Ninove helpen we je graag verder bij het kiezen van de kleuren.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de AAC20-stoel zelf uit.

Afmetingen.

Zithoogte 46 cm
Breedte 59 cm - diepte 52 cm - hoogte 79 cm

Hay About A Chair AAC20