HAY About A Chair AAC20

De About A Chair AAC20 combineert een minimalistische en strakke vormgeving met functionaliteit en comfort. De kracht van zijn eenvoud maakt deze stoel dan ook ideaal voor thuis en op kantoor.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 399,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC20 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl van elke interieur en elk kantoor. Het basisconcept bouwt verder op de populaire AAC22-stoel met naturel eiken onderstel. Bij de AAC20-stoel is het houten onderstel vervangen door een stervormig onderstel in aluminium, al dan niet met een toplaag in witte of zwarte poedercoating. Net zoals bij de AAC22 is het zitkuipje is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC20 naar eigen wens en smaak personaliseren. Zo kan je élke About A Chair voorzien van een zitkussen of frontale bekleding in stof of leder. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de keuze van de stof of het leder. De zitschaal helemaal bekleden, kan ook. Zie hiervoor de HAY About A Chair AAC21.

Afmetingen.

Breedte 59 cm - diepte 52 cm - hoogte 79 cm
Zithoogte 46 cm

HAY About A Chair AAC20