HAY About A Chair AAC14

Een bureaustoel met een opvallende eenvoud, die zich perfect integreert in elk thuiskantoor én in elke onderneming. De About A Chair AAC14 combineert een strakke vormgeving met comfort en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 415,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van HAY ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC14 is een comfortabele bureaustoel. Het basisconcept bestaat uit een aluminium onderstel - RVS of gepoedercoat wit of zwart - op 4 wielen. De organische, van gerecycleerd polypropyleen zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC14 naar eigen wens en smaak personaliseren. Zo kan je élke About A Chair voorzien van een zitkussen of frontale bekleding in stof of leder. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de keuze van de stof of het leder. De zitschaal helemaal bekleden, kan ook. Zie hiervoor de HAY About A Chair AAC15.

Afmetingen.

Lengte 51 cm - diepte 52 cm - hoogte 77 cm
Zithoogte 46 cm

ACTIE: 5 stoelen kopen, 6de gratis!

HAY About A Chair AAC14