HAY About A Chair AAC13

Een stoel met een opvallende eenvoud. De About A Chair AAC13 combineert een strakke vormgeving met functionaliteit, een comfortabele, beklede zitschaal en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 459,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van HAY ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De AAC13 bouwt verder op de AAC12 maar dan met een volledige gestoffeerde zitschaal in leder of in één van de Kvadrat-stoffen. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in naturelkleurig of gelakt eik,  zwart gekleurd eik of walnoot (meerprijs €60) met een organische, polypropyleen zitschaal. Die zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.
De prijs kan verschillen naar gelang de stof- of lederkeuze.

Afmetingen.

Breedte 51 cm - diepte 50,5 cm - hoogte 78,5 cm
Zithoogte 46 cm

HAY About A Chair AAC13