Hay About A Chair AAC13

Een stoel met een opvallende eenvoud. De About A Chair AAC13 combineert een strakke vormgeving met functionaliteit, een comfortabele, beklede zitschaal en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.

Op voorraad
 
levertermijn, 6 weken
ProductnaamPrijsAantal
AAC13 bekleding Remix en Surface by HAY
€ 375,00
AAC13 zwart eik/Steelcut (Trio) en Hero
€ 379,00
AAC13 naturel eik/Steelcut (Trio) en Hero
€ 379,00
AAC13 bekleding Divina (Melange), Divina MD, Tonus (Meadow) en Rime
€ 395,00
AAC13 bekleding Hallingdal, Canvas, Compound en Harald
€ 399,00
AAC13 bekleding Leather Sierra, Bizon, California, Coda en Balder
€ 445,00
AAC13 bekleding Leather Silk
€ 545,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De AAC13 bouwt verder op de AAC12 maar dan met een volledige gestoffeerde zitschaal in leder of in één van de Kvadrat-stoffen. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in naturelkleurig of gelakt eik, of zwart gekleurd eik met een organische, polypropyleen zitschaal. Die zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Prijzen.

In de bovenstaande lijst vind je de prijzen per stuk, aangepast aan de verschillende stoffen. In onze winkel in Ninove helpen we je graag verder bij het kiezen van de bekleding en kleuren.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de AAC13-stoel zelf uit.

Afmetingen.

Zithoogte 46 cm
Breedte 51 cm - diepte 50,5 cm - hoogte 78,5 cm

Hay About A Chair AAC13