HAY About A Chair AAC12

Een stoel met een opvallende eenvoud, die zich perfect integreert rond de eettafel thuis, op kantoor en in horeca. De About A Chair AAC12 combineert een strakke vormgeving met functionaliteit, comfort en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 289,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van HAY ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC12 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in naturelkleurig of gelakt eik, zwart gekleurde eik of walnoot (meerprijs van €40) met een organische, gerecycleerde polypropyleen zitschaal in meerdere kleuren. De zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC12 naar eigen wens en smaak personaliseren. Zo kan je élke About A Chair voorzien van een frontale bekleding in stof of leder. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de keuze van de stof of het leder. De zitschaal helemaal bekleden, kan ook. Zie hiervoor de HAY About A Chair AAC13.

Afmetingen.

Zithoogte 46 cm
Breedte 51 cm - diepte 50,5 cm - hoogte 78,5 cm

HAY About A Chair AAC12