HAY About A Chair AAC16

Het eerste wat je opvalt aan de AAC16 stoel van het Deense merk HAY zijn de zachte rondingen en de uitnodigende expressie. Deze stoel, de zestiende al uit de populaire About A Chair reeks, straalt pure eenvoud uit. De AAC16 combineert een strakke vormgeving met functionaliteit, comfort en een verscheidenheid aan kleuren.

Opvallende eenvoud

De About A Chair AAC16 is een comfortabele stoel met een opvallende eenvoud. Net als de andere stoelen uit de About A Chair- reeks van Hay integreert de AAC16 zich perfect in elke woonstijl, zowel thuis als op kantoor en in de horeca. Het basisconcept van de AAC16 bestaat uit een onderstel van staal. Kies uit verchroomd staal of uit wit of zwart gepoedercoat staal. De zitting is gemaakt uit polypropyleen en is verkrijgbaar in tal van kleuren. De AAC16 is stapelbaar tot 4 stuks.

About A Chair

De About A Chair-reeks is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. About A Chair groeide snel uit tot een iconische productlijn en werd de stuwende kracht achter het wereldwijde succes van de Scandinavische wooncultuur.

Veelzijdig gebruik

De About A Chair is de perfecte eetkamerstoel voor thuis en is door zijn veelzijdigheid en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca, kantoren en publieke ruimtes. De stoelen uit de reeks ogen niet alleen strak en tijdloos tegelijk, ze zitten ook comfortabel en zijn duurzaam en stevig. De stoelen geven karakter aan je woonkamer en zijn ook ideaal voor plaatsen waar veel mensen komen.

Hee Welling

De About A Chair-reeks is ontworpen door de Deense designer Hee Welling. Na zijn studies aan 'The Danish Design School' ging Welling in 2001 aan de slag als meubelontwerper in Vietnam. Een jaar later keerde hij terug met een stevige dosis zelfvertrouwen en schitterende ideeën. Welling slaagde er in om zijn stempel te zetten op het Scandinavisch design. Zijn ontwerpen zijn functioneel en ademen rust en eenvoud uit.

HAY About A Chair AAC16