Ergonomie

Hoe ZIT dat nu juist?Beleef het bij Pure Lifestyle.
Een exclusief event, samen met Vitra.

De plaatsen zijn beperkt.
Schrijf je dus in vóór 20 april.

Donderdag 25 april 2024

Gastsprekers
Jeroen Lauwereys,
ergonomisch adviseur


Els Huijgens,
Vitra Belgium

Ervaar ergonomie.
Demo's en advies op maat.

19u00-20u30   20u30-22u00

Vrijdag 26 april 2024

Gastspreker
Jeroen Lauwereys,
ergonomisch adviseur

Ervaar ergonomie.
Demo's en advies op maat.

Volzet

Zaterdag 27 april 2024

Ervaar ergonomie.
Demo's & advies op maat.

10u00-18u00
Gastspreker
Jeroen Lauwereys
Ergonomisch adviseur bij Health2Work
Donderdag 25/04 en vrijdag 26/04

Chronische gewrichtspijnen nemen al jaren een hoge vlucht. En het vele thuiswerken van de afgelopen jaren heeft dat alleen maar in de hand gewerkt. Aan de eettafel of met de laptop op de bank? Niét doen. Jeroen vertelt je alles over het belang van een ergonomische zithouding én beweegpauzes. Over alles wat je nodig hebt om gezond aan de slag te gaan. En gezond te blijven. Boordevol praktische tips.Gastspreker
Els Huijgens
General Manager Vitra Belgium
Donderdag 25/04


Of je nu vaak lang of slechts sporadisch heel kort op een bureaustoel zit, het is belangrijk dat je gezond en ergonomisch aan de slag kan. Daarom nodigen we je uit voor een verdiepende talk over ergonomisch zitten door Els Huijgens, General Manager Vitra Belgium. Vanuit haar jarenlange ervaring als producttrainer en chairspecialist bij Vitra was Els ook het aanspreekpunt voor preventieadviseurs.
Een goed design ziet er niet alleen goed uit. Een goed design lost problemen op. Daarom beantwoordt Vitra in het designproces vragen over functie, ergonomie, innovatiekracht, duurzaamheid, ecologie, comfort, esthetiek enz. Als er een balans wordt gevonden tussen al deze factoren, ontstaan producten die mensen kunnen ondersteunen en plezier brengen.
Een ergonomische bureaustoel verbetert je houding en zorgt voor extra dynamiek in je hele bewegingsbereik. Vitra beheerst als geen ander de kunst om ergonomie te combineren met een aantrekkelijke vormgeving.
Een desk van Vitra staat synoniem
voor een duurzame, aangename
en ergonomische omgeving.

Vitra kantoormeubelen kunnen bovendien perfect worden gecombineerd in diverse configuraties en zijn geschikt voor flexibele werkmethoden. Zo heeft Vitra in hoogte verstelbare bureautafels voor thuis en op kantoor. Zo kan je altijd ergonomisch aan de slag.


Een zegen voor je ogen.
En je nek, rug en schouders.


Kantelbare en verstelbare beeldschermen zijn een pak ergonomischer. Displays van Apple zijn bovendien een zegen voor je ogen.
De beste pauzes, zijn beweegpauzes. Apple Watch motiveert je om regelmatig te bewegen.Je bureaustoel.
Compleet op jouw maat.


Configureer samen met Koen en onze interieurarchitecte Evchen jouw ideale bureaustoel op basis van je lichaamsgrootte, je zithouding, je bezigheden, werktijd, gewoontes en voorkeuren.Maatwerk en totaalinrichting voor
je woning en onderneming.


We zetten je dromen en wensen om in adembenemende moodboards, uitnodigende 3D-renders en professionele plannen. En we zorgen samen met de beste vaklui van A tot Z voor de uitvoering.Pure Lifestyle is
je Apple expert én
interieurspecialist.


Elke afdeling met z'n eigen team.