Ergonomie

Hoe ZIT dat nu juist?Beleef het bij Pure Lifestyle.

Spring eens binnen of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Highlights van het ergo-event op donderdag 25/04.Ergonomisch adviseur Jeroen Lauwereys: in 10 stappen naar de ideale werkplek. "Mensen die veel en lang aan een bureau werken, zijn naast een ergonomische bureaustoel best gebaat met een in hoogte verstelbare desk en een verstelbaar scherm. Het is ook belangrijk om regelmatig een beweegpauze in te lassen, want te lang stilzitten is het nieuwe roken."Els Huijgens, General Manager Vitra Belgium, was jarenlang het aanspreekpunt voor preventieadviseurs. "De ideale ergonomische bureaustoel is voor iedereen anders en is afhankelijk van meerdere factoren, zoals je lichaamsgrootte, het soort werk dat je verricht en het aantal uren dat je aan een desk zit.""Eigenlijk zou iedereen dit moeten horen, want het aantal mensen dat kampt met rugklachten stijgt exponentieel. En de tips die jullie geven, zijn enorm nuttig en kunnen veel gezondheidsklachten voorkomen", zei een huisarts na afloop van het ergo-event bij Pure Lifestyle op donderdagavond.Chronische gewrichtspijnen nemen al jaren een hoge vlucht. En het vele thuiswerken van de afgelopen jaren heeft dat alleen maar in de hand gewerkt. Aan de eettafel of met de laptop op de bank? Niét doen. Ergonomisch adviseur Jeroen Lauwerys vertelde onze klanten op donderdag 25/04 tijdens een exclusief event met Vitra alles over het belang van een ergonomische zithouding én beweegpauzes. Over alles wat je nodig hebt om gezond aan de slag te gaan. En gezond te blijven. Boordevol praktische tips. Heb je zijn uiteenzetting gemist? Vraag ernaar bij onze collega's Koen en Evchen. Ze nemen zijn tips met veel plezier met je door.Of je nu vaak lang of slechts sporadisch heel kort op een bureaustoel zit, het is belangrijk dat je gezond en ergonomisch aan de slag kan. Els Huijgens, General Manager Vitra Belgium, nam onze klanten op donderdag 25/04 mee in een verdiepende uiteenzetting over ergonomisch zitten. Vanuit haar jarenlange ervaring als producttrainer en chairspecialist bij Vitra was Els ook het aanspreekpunt voor preventieadviseurs. Heb je de presentatie gemist? Vraag ernaar bij onze collega's Koen en Evchen.
Een goed design ziet er niet alleen goed uit. Een goed design lost problemen op. Daarom beantwoordt Vitra in het designproces vragen over functie, ergonomie, innovatiekracht, duurzaamheid, ecologie, comfort, esthetiek enz. Als er een balans wordt gevonden tussen al deze factoren, ontstaan producten die mensen kunnen ondersteunen en plezier brengen.
Een ergonomische bureaustoel verbetert je houding en zorgt voor extra dynamiek in je hele bewegingsbereik. Vitra beheerst als geen ander de kunst om ergonomie te combineren met een aantrekkelijke vormgeving.
Een desk van Vitra staat synoniem
voor een duurzame, aangename
en ergonomische omgeving.

Vitra kantoormeubelen kunnen bovendien perfect worden gecombineerd in diverse configuraties en zijn geschikt voor flexibele werkmethoden. Zo heeft Vitra in hoogte verstelbare bureautafels voor thuis en op kantoor. Zo kan je altijd ergonomisch aan de slag.


Een zegen voor je ogen.
En je nek, rug en schouders.


Kantelbare en verstelbare beeldschermen zijn een pak ergonomischer. Displays van Apple zijn bovendien een zegen voor je ogen.
De beste pauzes, zijn beweegpauzes. Apple Watch motiveert je om regelmatig te bewegen.Je desk en bureaustoel.
Compleet op jouw maat.


Configureer samen met Koen en onze interieurarchitecte Evchen jouw ideale bureaustoel op basis van je lichaamsgrootte, je zithouding, je bezigheden, werktijd, gewoontes en voorkeuren. Zij kunnen je ook adviseren over de ideale werkplek en al dan niet in hoogte verstelbare desk voor bij je thuis of op kantoor.Maatwerk en totaalinrichting voor
je woning en onderneming.


We zetten je dromen en wensen om in adembenemende moodboards, uitnodigende 3D-renders en professionele plannen. En we zorgen samen met de beste vaklui van A tot Z voor de uitvoering.Pure Lifestyle is
je Apple expert én
interieurspecialist.


Elke afdeling met z'n eigen team.