In dit boek toont Frank Fol, de Groentekok, wat je kan bereiden met je groenteoogst in de lente. Tien groenten waaronder radijs, courgette, snijandijvie, bosui en olijftomaat uit je eigen tuin spelen de hoofdrol in 30 bereidingen van aperitiefhapjes, frisse salades, pasta's, voor- en hoofdgerechten al dan niet met vis of vlees in de bijrol.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Denk groenten! Lente

€ 19,95

€ 4,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Bij elk gerecht geeft Frank Fol een culinaire tip en een wijntip. Een diëtiste berekent de verrassend lage caloriewaarden per portie en als een echte stripheld vertelt de groentekok hoe je sjalotten rookt of hoe je peterseliecoulis maakt.
  • Een selectie van eenvoudige, feestelijke en verrassende recepten.
  • Bevat 96 pagina's, leest vlot en staat boordevol verleidelijke foto's.
  • Het boek is geschreven door Marc Declercq, een bekend lifestyle en culinair journalist. Hij schrijft restaurant- en wijnbesprekingen, recepten voor diverse Belgische en Nederlandse magazines en kranten en is tevens auteur van verschillende gastronomieboeken.
  • Foto's zijn van Tony Le Duc, de meest eigentijdse foodfotograaf van de afgelopen twintig jaar. Le Duc fotografeert ook voor verschillende magazines.
  • En de ideeën en tips komen van Frank Fol, alias de Groentekok. Fol is vandaag fulltime culinair consulent. Hij begeleidt restaurantprojecten en voedingsbedrijven bij het creatief en hedendaags verwerken van veel groenten. Tevens is hij culinair actief op evenementen in binnen- en buitenland.

Afmetingen

Breedte 15 cm - hoogte 21 cm