Canon Pixma TS6350a

De Pixma TS6350a heeft een stijlvol asymmetrisch ontwerp, 5 afzonderlijke inktcartridges en een intuïtieve LED-statusbalk. Print perfecte foto's met FINE-technologie en ChromaLife-inkt, of scan en print documenten scherp dankzij zwarte inkt met speciaal pigment.

Prijs

€ 159,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Ontworpen om het leven makkelijker te maken.

In het slimme ontwerp staat flexibiliteit voorop, dankzij een intuïtieve LED-statusbalk, 5 afzonderlijke inktcartridges, dubbele papierinvoer en automatisch uitklapbaar opvangblad.

Slimme connectiviteit.

Wireless printen, kopiëren en scannen en toegang tot de cloud via de Canon PRINT-app of print via AirPrint. Scannen naar de cloud en scannen naar e-mail zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt.

Hoogwaardige documenten en foto's.

De hoogwaardige foto's die je print met de PIXMA TS6350a-serie blijven lang mooi, dankzij de ChromaLife100-inkt. De zwarte inkt met speciaal pigment produceert goed leesbare documenten met scherpe tekst.

Creatieve opties.

Laat je creativiteit de vrije loop met de Easy-PhotoPrint Editor en de ambachtelijke projecten van Creative Park, in combinatie met dubbelzijdige, matte strijkbare transfers, herplakbare, vierkante en magnetische media.

Jij hebt de touwtjes in handen.

Gemakkelijk configureren met intuïtieve bediening via een 1,44 inch OLED-scherm en verbinding maken met één druk op de knop via Wireless Connect.

Inhoud van de verpakking:

  • All-in-One printer - PIXMA TS6350a-serie
  • Starter-inktcartridges
  • Netsnoer
  • Handleidingen en andere documenten

Afmetingen.

Lengte 37,6 cm -  diepte 35,9 cm - hoogte 14,1 cm