Beats Studio Buds

Beats Studio Buds zijn ontworpen om met een aangepast akoestisch platform een krachtig, uitgebalanceerd geluid te creëren. Draadloze oortjes mét ruisonderdrukking voor een geluid waar je niet genoeg van krijgt!

* Verplichte velden

Prijs

€ 189,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Gedreven door premium geluid.

Beats is ontstaan om muziek te laten klinken zoals de artiesten die hebben bedoeld. Beats Studio Buds zijn ontworpen om met een aangepast akoestisch platform een krachtig, uitgebalanceerd geluid te creëren. Onze eigen dual-element driver met membraan bevindt zich in een behuizing van twee kamers, wat zorgt voor een uitstekende stereoscheiding. Een geavanceerde digitale processor optimaliseert de audioprestaties voor volume en helderheid en zorgt tegelijkertijd voor een optimale ruisonderdrukking. Het resultaat? Een meeslepend geluid, precies zoals het klinkt in de muziekstudio. Geluid waar je niet genoeg van krijgt.

Neem de regie over het geluid.

Met twee luisterstanden bepaal je zelf wat je hoort. Actieve ruisonderdrukking (ANC) zorgt ervoor dat ongewenst omgevingsgeluid wordt geblokkeerd. Een nauwkeurig afgestemd filter past zich op dynamische wijze aan aan je omgeving. Als je wel omgevingsgeluid wilt of moet horen, schakel je met één druk op de knop over naar de Transparantie-modus. De externe microfoon mixt het omgevingsgeluid met je muziek, zodat je geniet van een natuurlijke, ‘open’ luisterervaring.

De hele dag power!

De oortjes hebben een luistertijd van maximaal 8 uur en kunnen twee keer worden opgeladen met de oplaadcase die in je zak past. Dit betekent dat je de Beats Studio Buds in totaal tot 24 uur kunt gebruiken. Als actieve ruisonderdrukking of de Transparantie-modus is ingeschakeld, is de luistertijd maximaal 5 uur. En 15 uur als je de oplaadcase gebruikt. Als de batterij bijna leeg is en je extra power nodig hebt, kun je na 5 minuten opladen met Fast Fuel weer maximaal 1 uur lang luisteren. Grandioos en grenzeloos luisterplezier.

Een oortje voor elk oor.

Dankzij de zachte siliconen oortips (klein, medium en groot) zitten je oortjes altijd als gegoten. Ze sluiten perfect aan, waardoor je nog meer opgaat in de muziek. De verschillende maten bieden je comfort, stabiliteit en het vertrouwen dat de oortjes goed blijven zitten. Beats Studio Buds hebben een strak, compact in-ear ontwerp dat nooit uit de toon valt. De bijpassende oplaadcase heeft een rond en slank ontwerp, waardoor je ’m gemakkelijk in je broekzak of tas doet. Maar het wordt nog beter. De oortjes voldoen namelijk aan de IPX4-norm, wat betekent dat ze zweet- en waterbestendig zijn.

Altijd verbonden.

Dankzij Class 1 Bluetooth®-technologie hebben de Beats Studio Buds een groter draadloos bereik met minder uitval. De twee straalvormende microfoons passen zich aan aan je stem en filteren de wind en achtergrondgeluiden weg. Zo wordt bellen prettiger en kun je stemmen duidelijker horen. Met de on-ear bediening kun je je telefoongesprekken en muziek bedienen. Ook kun je zelf bepalen of je de feature ‘ingedrukt houden’ gebruikt voor ruisonderdrukking of spraakbediening.

Compatibel met Apple en Android.

Je koppelt je Beats Studio Buds eenvoudig aan je Apple en Android-devices via Bluetooth. Gewoon met één tik. Met de Beats-app voor Android krijg je toegang tot features zoals ingebouwde regelaars, device-status (bijvoorbeeld het batterijniveau) en firmware-updates. Op Apple devices heb je geen app nodig voor toegang tot deze features. Ze zijn al ingebouwd in iOS. Ook kun je Siri handsfree activeren door “Hé Siri’’ te zeggen. En de USB-C-oplaadconnector biedt één enkele oplaadoplossing voor zowel platforms van Android als van Apple.

Inhoud van de verpakking:

  • Beats Studio Buds
  • USB‑C-naar-USB‑C-oplaadkabel
  • Drie maten oortips - S/M/L (oortje in de doos heeft maat M)
  • Beknopte handleiding
  • Sticker van ‘b’-logo
  • Garantiekaart
Beats Studio Buds