Beats Solo Buds

Deze Solo Buds van Beats met mega-geluid worden geleverd met de kleinste case ooit hebben gemaakt. Speciaal ontworpen akoestische architectuur met ergonomisch gevormde geluidsdopjes voor een natuurlijke pasvorm.

* Verplichte velden

Prijs

€ 89,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Speciaal voor muziek ontworpen.

Dankzij de uitstekend gebalanceerde instelling komen de klanken en emoties van al je favoriete muziek perfect tot uiting met een uitzonderlijke helderheid en een krachtig, zuiver basgeluid.

Speciaal ontworpen tweelaagse drivers.

Elk oortje is uitgerust met tweelaagse transducers die ontworpen zijn om micro-vervormingen over de hele frequentiecurve te minimaliseren. De transducers zijn met opzet paralel aan elk geluidsdopje geplaatst, zodat het geluid rechtstreeks in je oor wordt afgespeeld.

Met laser uitgesneden ventilatie-openingen.

Muziek heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom zijn de met laser uitgesneden ventilatie-openingen speciaal ontworpen om de bas nog beter te laten klinken, terwijl ze subtiel de luchtdruk verminderen voor extra comfort.

Oortips in vier maten.

Om optimaal comfort en passieve geluidsisolatie te bieden voor verschillende oortypen en -vormen, worden Beats Solo Buds geleverd met oortips in vier maten: L, M, S en XS.

Geschikt voor iOS en Android.

Beats Solo Buds kunnen direct gebruikt worden met je Apple of Android-device. Deze systeemeigen compatibiliteit biedt voor iedereen mogelijkheden voor naadloze koppeling met één vinger, automatische voorafgaande koppeling met al je devices, en ‘Zoek mijn’ of ‘Vind mijn apparaat’.

Kristalheldere gesprekken

Uitzonderlijke gesprekskwaliteit, omdat elk oortje is voorzien van een speciaal ontworpen microfoon die wordt ondersteund door een geavanceerd algoritme voor geluidsherkenning. Geniet van een groter bereik en minder uitval met toonaangevende Class 1 Bluetooth®.

Chilewich placemat mini basketweave zwart