Beats Pill

De vernieuwde Beats Pill is geavanceerder dan ooit. Pill is krachtiger. Lichter. En eenvoudiger in gebruik. Hij is ontworpen voor fantastisch geluid, zowel in je huis als buiten. Geniet van kamerbreed geluid, een diepere bass en mooiere klanken over het volledige geluidsspectrum.

* Verplichte velden

Prijs

€ 169,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Veel meer impact.

De Beats Pill heeft een grotere rechthoekige woofer die 90% meer luchtvolume verplaatst en zo meer impact heeft met een diepere en vollere bass.

Luid en duidelijk.

Het materiaal en de structuur van de woofer, inclusief de innovatieve richels en contouren, verminderen de low-end-vervorming, zelfs bij een hoog volume.

Met sterkere magneten.

De geüpgradede neodymium magneten zorgen voor een grotere luchtverplaatsing en leveren 28% meer motorkracht voor een groter en nauwkeurig geluid.

Een ander hoogtepunt is de geüp­datete tweeter.

De opnieuw ontwikkelde tweeter heeft een eigen behuizing om extra stabiliteit te bieden voor heldere hoge tonen en rijke middentonen.

Stof- en waterbestendig volgens de IP67-norm.

De Beats Pill heeft verbeterde afdichtingen aan de binnenkant voor bescherming tegen vuil, zand en water, dus je neemt ’m zorgeloos meer naar het zwembad, het strand of een regenachtige locatie.

Gekanteld om het geluid naar boven te richten.

De gestroomlijnde Beats Pill is 20 graden naar boven gekanteld om het geluid op je hoofd te richten, zodat het minder wordt geblokkeerd door voorwerpen. De intuïtieve bediening is netjes weggewerkt aan de achterkant, maar is toch makkelijk te bereiken.

Ontworpen om bij je te blijven.

De Beats Pill wordt geleverd met een afneembaar draagkoord en heeft een zachte siliconen achter- en onderkant, zodat je de speaker makkelijk met je mee kunt nemen.

Batterijduur tot 24 uur.

De Beats Pill biedt tot 24 uur continu afspelen. Je kunt de Pill zelfs gebruiken om onderweg je telefoon op te laden via de meegeleverde USB-C-kabel.

Apple of Android? Je zit altijd goed.

Of je nu iOS of Android gebruikt, met de nieuwe eigen chip van de Pill koppel je je device eenvoudig met één tik, gebruik je de functie voor automatisch koppelen en gebruik je ‘Zoek mijn’ of ‘Vind mijn apparaat’ als je de speaker kwijt bent.

Je Pill is ook de speaker voor je telefoon.

Neem gesprekken aan en activeer je spraakassistent rechtstreeks via je gekoppelde Beats Pill. Met een groter bereik en minder storingen, dankzij de toonaangevende Class 1 Bluetooth-connectiviteit.

Extra afspeelstanden.

Tijd voor een feestje? De versterkermodus synchroniseert twee Beats Pill-speakers voor een dubbele audiobeleving. Wil je een surroundsound-gevoel? De stereomodus splitst de audio tussen twee Beats Pill- speakers voor een specifieke linker- en rechteruitvoer.

Inhoud van de verpakking:

  • Beats Pill draadloze Bluetooth-speaker 
  • Afneembaar draagkoord
  • USB-C-naar-USB-C-kabel voor opladen en audio
  • Beknopte handleiding
  • Garantiekaart

Afmetingen.

Lengte 21,9 cm - breedte 7,1 cm - hoogte 7 cm
Gewicht 680 gram