Baobab Les Prestigieuses Pierre de Lune

De Baobab geurkaarsen Pierre de Lune hebben een heerlijk verfrissende en zachte geur van witte thee met bevroren munt. Deze geurkaars uit de Baobab Collection is zalig om te herbronnen en haalt haar kleur én inspiratie bij het betoverende lichtspel van de maansteen.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 80,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Visioenen.

Voor u helemaal wegdroomt: de maansteen is natuurlijk geen stukje maan. Het is een steen die een geheimzinnige glinstering vertoont telkens als je de steen draait. Lange tijd geloofden mensen dat je de maanfasen in de steen kon herkennen. In India worden de maanstenen trouwens nog steeds beschouwd als droomstenen die hun eigenaars 's nachts prachtige visioenen schenken.

Zachte witte thee met bevroren munt.

Met de geurkaars Pierre de Lune - uit de 'Les Prestigieuses' reeks - brengt Baobab Collection de maansteen tot in de woonkamer met een maagdelijk witte was in een wit glas. De verfrissende geur van zachte, witte thee met bevroren munt is ideaal om te herbronnen en ontstressen na een drukke werkdag. 

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Max 10: hoogte 10 cm - 60 branduren
Max 16: hoogte 16 cm - 150 branduren
Max 24: hoogte 24 cm - 400 branduren
Maxi Max: hoogte 35 cm - 800 branduren

Baobab Geurkaarsen Les Prestigieuses Pierre de Lune