Baobab geurdiffuser

Serengeti Plains

Met Serengeti Plains is het heerlijk ontspannen en relaxen. Deze Baobab diffuser verspreidt een zacht aroma van bergamot, rozengeur en een vleugje cederhout. Haar naam verwijst naar ‘s werelds bekendste wildreservaat, het Serengeti National Park in Afrika.

Prijs

€ 95,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Serengeti Park.

Met meer dan 2 miljoen wilde dieren, een half miljoen Thomsongazelles en een kwart miljoen zebra's heeft het Serengeti Park de grootste concentratie grazers ter wereld. In de taal van Masaï, een nomadenvolk in Kenia en Tanzania, betekent Serengeti de eindeloze vlakte.

Bergamot en rozengeur.

Een ontspannend aroma van bergamot en rozengeur met een vleugje cederhout brengen die eindeloze ruimte perfect tot in de woonkamer. De diffuser - in doorschijnend glas met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen.

Inhoud 500 ml
Hoogte fles 19,5 cm - hoogte stokken 42 cm