Met Pierre de Lune zorgt Baobab Collection maandenlang voor een heerlijk verfrissende en zachte geur van witte thee met bevroren munt. Deze geur uit de Baobab Collection is zalig om te herbronnen en haalt haar kleur én inspiratie bij het betoverende lichtspel van de maansteen.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Baobab geurverspreider Pierre de Lune
€ 110,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Maansteen.

Pierre de Lune is zalig om te herbronnen en haalt haar kleur én inspiratie bij het betoverende lichtspel van de maansteen. Voor u helemaal wegdroomt: de maansteen is natuurlijk geen stukje maan. Het is een steen die een geheimzinnige glinstering vertoont telkens als je de steen draait. Lange tijd geloofden mensen dat je de maanfasen in de steen kon herkennen. In India worden de maanstenen trouwens nog steeds beschouwd als droomstenen die hun eigenaars 's nachts prachtige visioenen schenken.

Zachte, witte thee met bevroren munt.

Met de geur Pierre de Lune - uit de 'Les Prestigieuses' reeks - brengt Baobab Collection de maansteen tot in de woonkamer met een fles in maagdelijk wit glas. De verfrissende geur van zachte, witte thee met bevroren munt is ideaal om te herbronnen en ontstressen na een drukke werkdag. De diffuser - met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm