Baobab geurdiffuser

Masaai Spirit

Een warme, intense geur van sandelhout met fijne toetsen van Amergris vult je woonkamer met de Baobab diffuser Masaai Spirit.

Prijs

€ 95,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Betoverende taferelen.

Baobab Collection haalde z’n inspiratie voor deze geurdiffuser bij de betoverende landschappen en de traditionele klederdracht van de Masaï, een nomadenvolk in Kenia en Tanzania.

Sandelhout en Amergris.

Dit huisparfum uit de Baobab Collection combineert een heerlijke geur van sandelhout met het verfijnde en zeldzame aroma van Amergris. De diffuser - in doorschijnend glas met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen.

Inhoud 500 ml

Baobab geurdiffuser Masaai Spirit