De Baobab geurverspreider Encre de Chine is al even mysterieus als de Chinese inkt waarnaar ze verwijst. Het huisparfum zit in een stijlvol zwart glas, terwijl de geur van antiek hout en jasmijn zorgt voor een aanhoudende waas van geheimzinnigheid.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Baobab geurverspreider Encre de Chine
€ 110,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Oosterse sfeer.

Encre de Chine is één van de geuren uit de 'Les Prestigieuses'-collectie van Baobab Collection. Het huisparfum zit in een stijlvol zwart glas en verspreidt een heerlijke geur met een combinatie van Century hout en zachte jasmijn die zorgt voor een aanhoudende mysterieuze Oosterse sfeer.

Chinese inkt.

Het is een subtiele verwijzing naar Chinese inkt, eeuwenoude Oosterse geschriften, tekeningen en schilderijen. Voor velen is Chinese inkt synoniem voor onuitwisbare en permanente kwaliteit. De inkt hult zich in een waas van geheimzinnigheid: niemand schijnt te weten hoe je het maakt. De productiegeheimen worden van generatie op generatie doorgegeven.

De diffuser - met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm