Met Cuir de Russie zorgt Baobab Collection maandenlang voor een heerlijk sensuele geur in huis: de unieke combinatie van leder (gelooide hertenhuid) met berkenhout bast zorgt voor een stoere, ietwat mannelijke geur die nog versterkt wordt door het achterliggende verhaal!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Baobab geurverspreider Cuir de Russie
€ 110,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Kozak krijgers.

Met Cuir de Russie - uit de 'Les Prestigieuses' reeks - brengt Baobab Collection de legende van een kozak krijger tot leven. De stoere krijger ontmoet na een lange, vermoeiende dag in de uitgestrekte Russische steppen zijn strijdmakkers rond een kampvuur. De heldenverhalen worden doorspekt met het zoeken naar oplossingen voor hun doorweekte laarzen uit gelooide hertenhuid. In die tijd en in die regio waren natte laarzen één van de meest voorkomende oorzaken van onderkoeling. De mannen komen op het idee om de laarzen in te wrijven met berkenhout bast. Gedaan met de natte voeten!

Sensuele, verleidelijke geur.

In de unieke geur die vrijkomt tijdens de behandeling van leder met berkenhout bast haalde Baobab Collection z'n inspiratie voor het Cuir de Russie huisparfum. Cuir de Russie zit in een stijvolle fles van zwart gefumeerd glas en wordt standaard geleverd met 14 houten stokjes, die de geur verspreiden. Het huisparfum verspreidt een verleidelijke en sensuele geur – ietwat mannelijk en stoer met een vleugje opwinding en gevaar.

De diffuser - met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm

Baobab geurdiffuser Cuir de Russie