Met het AppleCare Protection Plan voor iPad krijg je bovenop de wettelijke garantie twee jaar lang deskundige telefonische ondersteuning door Apple. Je geniet bovendien van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
AppleCare Protection Plan voor iPad
€ 79,00

Overzicht

Eigenschappen

Twee jaar ondersteuning

Tot twee jaar vanaf de aankoopdatum van je iPad kan je met het AppleCare Protection Plan via een rechtstreeks telefoonnummer gebruikmaken van de technische ondersteuning van Apple. 

Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, hoef je de telefoon maar te pakken om antwoord te krijgen op vragen over iOS, iCloud en de Apple apps voor iPad. En als er iets gerepareerd moet worden, kun je ook met één telefoontje een snelle vervangingsservice regelen. Bovendien profiteer je van extra reparatieopties voor je iPad, de batterij* en de meegeleverde Apple accessoires (USB-kabel en stroomadapter).

*Servicedekking is beschikbaar indien de batterij tot minder dan vijftig procent van de oorspronkelijk opgegeven waarde kan worden opgeladen.

 

Het AppleCare Protection Plan bevat:

  • Complete deskundige ondersteuning. Omdat Apple zelf de iPad, iOS én een groot aantal meegeleverde apps maakt, is de iPad een volledig geïntegreerd systeem. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je via één nummer service en ondersteuning krijgen van Apple, dus de meeste problemen zijn met één telefoontje opgelost.
  • Snelle vervangingsservice. Als je iPad gerepareerd moet worden, kun je met het AppleCare Protection Plan gebruikmaken van de snelle vervangingsservice. Die is bedoeld om jou zo kort mogelijk zonder iPad te laten zitten.
  • Hulp met software. Of je nu thuis zit of op het werk, of onderweg bent, je kan Apple rechtstreeks vragen stellen over een breed scala aan onderwerpen, waaronder het gebruik van iOS en iCloud, verbinding maken met een draadloos netwerk en ragen over FaceTime, Keynote, Numbers, Pages en andere iPad-apps van Apple.

 

Aanvulling op de consumentenwetgeving en Apple's commerciële garantie.

Het AppleCare Production Plan is een uitbreiding op de consumentenwetgeving.

In België hebben consumenten conform het Burgerlijk Wetboek tot 2 jaar na aankoop recht op gratis reparatie of vervanging van een product indien dat product niet in overeenstemming is met de gesloten verkoopsovereenkomst. Dat kan om verborgen gebreken gaan of om technische tekortkomingen. Surf voor meer informatie over de consumentenwetgeving en de wettelijke toepassing ervan door Apple en zijn verdelers naar deze pagina.

 

Voorwaarden.

  • Het AppleCare Protection Plan moet binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je iPad worden aangeschaft en biedt tot twee jaar dekking, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van je iPad. De voordelen die je conform het AppleCare Protection Plan hebt, vormen een aanvulling op de rechten die je volgens de consumentenwetgeving geniet.
  • Het AppleCare Protection Plan biedt voorts ondersteuning voor het installeren van iPad met een AirPort WiFi-basisstation van Apple. Om in aanmerking te komen voor installatie-ondersteuning voor AirPort of Time Capsule, mogen die laatste niet eerder dan twee jaar voor de aanschaf van de iPad zijn gekocht of moet het binnen de dekkingsperiode van het AppleCare Protection Plan zijn gekocht. 
  • Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden. Voor de reparatiemogelijkheden gelden mogelijk bepaalde beperkingen. Voor reparatie aangeboden producten kunnen worden gerepareerd of worden voorzien van vervangende onderdelen die wat betreft prestaties of betrouwbaarheid gelijk zijn aan nieuwe onderdelen
Chroma klein universeel mesje