Apple Watch wordt standaard geleverd met een polsbandje, dat je makkelijk kan verwisselen naargelang je stemming, activiteit of gelegenheid. Zo maak je je Watch nóg persoonlijker!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Spacezwarte schakelarmband 38 mm
€ 449,00
Spacezwarte schakelarmband 42 mm
€ 449,00

Overzicht

Eigenschappen

Schakelarmband.

De schakelarmband - vervaardigd van roestvrij staal (316L) met slijtvaste koolstoflaag - bestaat uit meer dan honderd losse onderdelen. Het fabricageproces is zo nauwkeurig dat het bijna negen uur duurt om de onderdelen voor één enkel bandje te vervaardigen. Dat komt onder meer doordat de schakels niet simpelweg één formaat hebben: naarmate ze zich dichter bij de kast bevinden, worden ze op subtiele wijze breder. Zodra ze gemonteerd zijn, worden de schakels met de hand geborsteld om ervoor te zorgen dat ze de contouren van het ontwerp volgen. De speciaal ontworpen vlindersluiting past naadloos binnen het geheel. Verschillende schakels zijn voorzien van een eenvoudige verstelknop, zodat je zonder extra gereedschap moeiteloos schakels kunt toevoegen of verwijderen.

Eenvoudig.

Elke Apple Watch kan bovendien gecombineerd worden met àlle beschikbare bandjes. En dat zijn er heel veel, in verschillende materialen. Elk verwisselbaar bandje voor Apple Watch schuift perfect op zijn plek. Je drukt op de ontgrendelknop, haalt het huidige bandje eruit en kiest vervolgens een bandje dat past bij je outfit, bij wat je doet of bij hoe je je voelt.

Afmetingen

38 mm - geschikt voor een Apple Watch van 38 mm en een polsomtrek van 135-195 mm 42 mm - geschikt voor een Apple Watch van 42 mm en een polsomtrek van 140-205 mm

Apple Watch spacezwarte schakelarmband