Apple TV Remote

Vinden naar wat je wilt kijken, was nog nooit zo eenvoudig. Beweeg gewoon je vinger over het Touchpad van de Apple TV Remote om de nieuwe Apple TV te bedienen. Swipe naar links of naar rechts. Of naar boven of naar beneden. Zo eenvoudig is het om iets te vinden op de nieuwe Apple TV.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Apple TV Remote
€ 65,00

Overzicht

Eigenschappen

Apple TV Remote met Touchpad.

Touch heeft voor een revolutie in de bediening van je telefoon gezorgd. En zorgt nu voor een revolutionaire afstandsbediening. Scrollen, selecteren en navigeren op je tv-scherm doe je eenvoudig met je duim op het Touchpad van de nieuwe Apple TV Remote. Eindeloos op de knoppen drukken om iets te vinden, is er niet meer bij. En vooruit- of terugspoelen gaat nu uitermate precies. Met de vooruit- en terugspoelknop zat je er meestal naast. Nu swipe je gewoon over de tijdbalk en kies je op basis van de beelden precies dat punt waar je weer verder wilt kijken. Elke beweging van je vinger zie je één op één terug op het scherm. Het licht aandoen om de juiste knop te vinden, is dus verleden tijd.

De enige afstandsbediening die je nodig hebt.

Je kunt met je Apple TV Remote ook het volume van je tv en stereo-installatie regelen. En je tv, home cinema en Apple TV aan- en uitzetten. Gedaan dus met verschillende afstandsbedieningen. En omdat alles via Bluetooth loopt, hoef je je afstandsbediening ook niet heel precies te richten. Het signaal komt altijd binnen bij de nieuwe Apple TV, hoe je de afstandsbediening ook houdt.

Gamecontroller.

De nieuwe Apple TV Remote is ook een dynamische gamecontroller, waarbij het Touchpad fungeert als gamepad. Hij heeft zelfs een versnellingsmeter en gyroscoop. Apple TV kan echter maar met één afstandsbediening tegelijk verbonden zijn. Als je een multiplayergame wilt spelen, heb je een iOS-device of gamecontroller nodig.

Verdere kenmerken:

  • Ingebouwde IR-zender.
  • Werkt met Bluetooth 4.0.
  • Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij met per laadbeurt een gebruiks­duur van enkele maanden (bij doorsnee dagelijks gebruik).
  • Voorzien van een Lightning-connector (Lightning-naar-USB-kabel meegeleverd).
  • Opladen via de USB-poort van je computer of stroomadapter (afzonderlijk verkrijgbaar).
  • Geschikt voor de 4de generatie Apple TV en Apple TV 4K.

Afmetingen & gewicht.

Hoogte 124 mm - breedte 38 mm - diepte 6,3 mm - gewicht 45 gram

Apple TV Remote