Apple TV 4K

Met de nieuwe Apple TV 4K komen de allerbeste tv-programma’s, films en series, je Apple services én al het materiaal van je Apple devices in hoge kwaliteit je huiskamer binnen. Dankzij 4K HDR met hoge beeldsnelheid en Dolby Atmos-audio is het net of je in de bioscoop zit.


Resoluut beter.Méér power dan ooit.

4K HDR met hoge beeldsnelheid voor vloeiende, haarscherpe beelden en heldere, levensechte kleuren. De A12 Bionic-chip voor topprestaties. Dolby Atmos. En Dolby Vision. De perfecte kleurbalans. En een gloednieuwe snelle en intuïtieve Apple TV Remote.
Je komt ogen tekort.

De beste programma's, films, series, apps, games, muziek en streamingdiensten. En ook je eigen foto's en home movies en via AirPlay zelfs de volledige inhoud van je Mac, iPhone en iPad.


Het beste van Apple en een pak andere streamingdiensten.

Apple TV+, Apple Music en Apple Arcade. Maar ook Netflix en Disney+, Prime Video, Streamz, Mubi en live-uitzendingen van Hulu, YouTube TV en Sling TV. En nog veel méér.
Apple Arcade

Met Apple TV 4K komen alle Apple Arcade-games volledig tot hun recht. Games zien er nog realistischer uit en hebben dankzij de A12 Bionic-chip een nog snellere reactietijd.


De A12 Bionic-chip geeft je tv een extra boost. En games zien er nog realistischer uit.
De nieuwe Apple TV Remote bedient je nog beter. Sneller, handiger en intuïtiever dan ooit.


Geeft andere remotes het nakijken.
De nieuwe Apple TV Remote werkt snel, intuïtief en uiterst precies, allemaal dankzij het aanraakgevoelige klikvlak. Klik om door films in de TV-app te browsen. Swipe om door een playlist in Apple Music te scrollen. Met een beweging rechtsom of linksom op de buitenste ring spoel je door of juist terug totdat je op het juiste punt bent aanbeland.

Bedienen met je iPhone. Je kan ook je iPhone als remote gebruiken. De ingebouwde regelaars zijn zichtbaar op het toegangs­scherm en het Bedienings­paneel van je iPhone, zodat je altijd de knoppen voor afspelen, pauzeren, doorspoelen, terugspoelen en het volume van je tv binnen handbereik hebt.


Prestaties die je wilt zien.
En direct kunt bekijken.


4K HDR met hoge beeldsnelheid. Apple TV 4K levert een twee keer zo hoge beeld­snelheid voor HDR-video (High Dynamic Range). Daardoor zijn de kleuren helderder en realistischer, en zie je veel meer details. Snelle acties tijdens een sportwedstrijd zijn perfect te volgen. Natuur­documentaires komen helemaal tot leven. En YouTube-video’s zijn van een betoverende kwaliteit.

Levensecht beeld en geluid. Meer dan Apple TV 4K met Dolby Vision heb je niet nodig om beelden van het scherm te laten spatten. Als je dan ook nog een Dolby Atmos-audiosysteem hebt, kun je jezelf volkomen verliezen in overweldigend 3D‑geluid. Met Apple TV 4K heb je je eigen bioscoop, concertzaal en speelhal in huis.


De perfecte kleurbalans.Eenvoudig én ingrijpend. Apple TV 4K kalibreert met behulp van je iPhone automatisch het beeld op je tv. Daardoor is de beeld­kwaliteit van je tv helemaal perfect. Je richt gewoon je iPhone op het scherm en de rest gebeurt vanzelf.


Onvoorstelbaar béter. Het resultaat is opmerkelijk en zorgt voor veel realistischere beelden en kleuren.


Ieder z'n eigen TV. Meerdere gebruikers. Het Bedienings­paneel is geschikt voor gebruik door meerdere personen, zodat al je gezinsleden snel en makkelijk vinden wat ze willen zien. En ook de lijsten met Volgende, video- en muziek­verzamelingen en aanbevelingen zijn al helemaal afgestemd op degene die kijkt.

Audio delen. Loeihard. En muisstil. Met ‘Audio delen’ kun je twee sets AirPods op je Apple TV 4K aansluiten, zodat je geen enkel geluids­effect hoeft te missen. Ook als jullie kinderen reeds slapen.

Foto's. Op het grote scherm geniet je ten volle van je foto’s, video’s en gedeelde albums. En Terugblikken maakt van je favoriete materiaal automatisch verzamelingen, die in 4K HDR te zien zijn op Apple TV 4K.AirPlay. Met AirPlay deel je de nieuwste films, je vakantiefoto’s, je muziek en zelfs 4K HDR-video’s van je iPhone of iPad naar je Apple TV 4K. Allemaal in volledige resolutie.
HomeKit. Kijken wie er bij je aanbelt. De temperatuur in huis regelen. Controleren of je alle deuren op slot hebt gedaan. Je doet het allemaal vanuit de Woning-app op je iPhone of iPad. Daarin kun je ook de scène Filmavond instellen, die tegelijk de tv aanzet, de gordijnen sluit en de lichten dimt.

App Store. De App Store op Apple TV 4K bevat voor ieder wat wils. Zoals een groot aantal populaire sport- en fitnessapps, allerlei apps voor kinderen en natuurlijk een hele lading games.

Apple TV+

Gratis proefabonnement van 3 maanden op Apple TV+ bij aankoop van een Apple TV.

Bekroonde series, spannende drama’s, meeslepende docu’s, entertainment voor kinderen, comedy’s en nog veel meer. En elke maand komen er nieuwe Apple Originals bij.