Apple TV 4K

Met Apple TV 4K bekijk je films en series in een schitterende 4K HDR-kwaliteit. En via Apple TV krijg je ook toegang tot content van de beste apps, met live concerten, sportwedstrijden, nieuws, documentaires, reality shows, games en zoveel meer. Tv-kijken zal nooit meer hetzelfde zijn.

4K HDR. De nieuwe standaard.

Met 4K geniet je van een scherper beeld met vier keer meer pixels dan bij standaard-HD. En High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

De beste series en films van Netflix en iTunes.

Met Apple TV 4K haal je de beste, spannendste en meeslepende series en films in huis in een schitterende 4K-beeldkwaliteit, inclusief prijswinnende Netflix Original-series, films en documentaires.

Livestreams met nieuws en sport.

Apple TV 4K biedt nu ook je favoriete live-programma’s: nieuws en sport. Voortaan volg je populaire wedstrijden en het laatste nieuws dus nog makkelijker via de beste apps, helemaal live.

Apps. Zo kijk je nu tv.

Met apps gaat er een wereld voor je open. Alleen jij bepaalt wat je wilt zien en wanneer je dat doet. Apps geven je toegang tot alles wat je graag kijkt. Van topfilms, series en livesport tot het laatste nieuws en het weerbericht. Je kunt ook kiezen uit kinderprogramma’s, concerten, livefeeds van NASA, podcasts en veel meer.MUBI

MUBI is je toegangskaartje tot de wereld van de cinema. Iedere dag laten filmexperts je kennismaken met een geweldige film en krijg je een maand de gelegenheid om hem te zien. Dat zijn dus 365 fantastische films per jaar.

Hopster

Hopster biedt hoogwaardig en reclamevrij entertainment voor kinderen tussen twee en zes jaar oud. En dankzij een slim kinderslot met timer en handige aanbevelingen voor shows en mini-games, is Hopster een geweldige omgeving om te lachen en te leren, met shows als Superwhy en Ben & Holly’s Little Kingdom.

Red Bull TV

Op Red Bull TV komen de werelden van extreme sports, avontuur en muziek allemaal samen. Je krijgt toegang tot exclusieve live-events met ’s werelds grootste atleten, artiesten en meer. Ook vind je er de complete seizoenen van series

TV-kijken begint met je duim.

De Apple TV Remote heeft een gevoelige Touchpad, dus gebruik gewoon je duim om snel te vinden wat je zoekt. Je kunt er ook het volume op je tv of AV-ontvanger mee regelen. En dankzij Bluetooth hoef je de afstands­bediening niet meer op je tv te richten. Hoe je hem ook houdt, Apple TV pikt de signalen altijd op.

Grootse prestaties. Geweldige graphics.

Dankzij de krachtige A10X Fusion-chip geniet je van games en apps met meer details en meer interactie. Je vindt ze allemaal in de App Store voor Apple TV. Accessoires als een gamecontroller en koptelefoon maken je ervaring nog intenser.

Je foto’s, video’s en muziek. Allemaal op tv.

Bekijk foto’s en video’s uit je iCloud-fotobibliotheek of gedeelde albums op het grote scherm. Geniet van Apple Music op je home cinema. En laat vrienden en gezinsleden hun foto’s en video’s delen met AirPlay. Of zelfs de volledige inhoud van hun iPhone, iPad of Mac (dus ook presentaties, websites enz.). Draadloos en moeiteloos.

Foto's en video's.

Terugblikken maakt automatisch verzamelingen met je beste foto’s en video’s, in 4K te zien op Apple TV. En als je op je iPhone een video met effecten van je Live Photo maakt, kun je die delen op het grote scherm.

Apple Music.

Apple Music geeft je toegang tot meer dan 40 miljoen nummers via je Apple TV. Ideaal om je feestje op gang te brengen, of om geweldige muziek te beluisteren en ontdekken met familie en vrienden.

Je slimme woning onder controle. Met Apple TV.

Sluit de garagedeur. Stel de thermostaat of airco in. Controleer of je alles goed hebt afgesloten. Dankzij Apple TV kun je HomeKit-accessoires op afstand bedienen, met de Woning-app op je iOS-device.

Games.

Speel je games op het grootste scherm in huis. Stoppen wordt lastig met zoveel speelplezier binnen handbereik. Wist je dat de Apple TV Remote ook een dynamische gamecontroller is, waarbij het Touchpad fungeert als gamepad? Apple TV ondersteunt bovendien alle MFi-gamecontrollers. Daarmee kun je rennen, springen, schieten, trappen, slaan en alles wat je maar kunt bedenken.

Gezondheid, fitness & lifestyle.

Maak van je woonkamer een fitnesszaal. Met de gezondheids- en fitnessapps op Apple TV blijf je in beweging. En dankzij de lifestyle-apps blijf je op de hoogte van de laatste mode- en woontrends. Je zoekt makkelijk en vanuit je zetel een hotel of een recept voor dat speciale etentje. Het maakt niet uit waar je interesses liggen, Apple TV biedt het.

Serax Mozaïek bloempotten