Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro maakt het nóg makkelijker om je ideeën tot leven te brengen. Dankzij de nieuwe geavanceerde features is het een fluitje van een cent om documenten te annoteren en notities te maken. Maar ook tekeningen tover je met het grootste gemak op het scherm.


Apple Pencil Pro.
Ontwikkeld voor
onbegrensde
creativiteit.Dit is hoe tekenen, schilderen en notities maken moet aanvoelen: intuïtief, precies en magisch. Apple Pencil is kantel­gevoelig en tot op de pixel nauwkeurig, reageert razendsnel en weet wanneer je je hand op het scherm laat rusten. De gloednieuwe Apple Pencil Pro maakt het nóg makkelijker om je ideeën tot leven te brengen.Intuïtief en
nauwkeurig.
Controle over
je creativiteit.


Knijpen. Apple Pencil Pro merkt het als je erin knijpt. Je krijgt dan een nieuw palet te zien, zodat je snel van tool, lijndikte of kleur kunt wisselen.

Draaien. Dankzij een nieuwe gyroscoop kun je met een simpele draaibeweging heel precies met diverse pennen en kwasten werken.Voelbare feedback. De speciaal ontwikkelde haptic engine produceert heel precieze, voelbare feedback. Op het moment dat je knijpt of twee keer tikt, voel je een kleine trilling ter bevestiging.Apple Pencil hover. Je ziet precies waar je Apple Pencil op het display gaat neerkomen, en een virtuele schaduw van je tool. Schrijven, schetsen en illustreren doe je dus nog nauwkeuriger.Twee keer tikken. Met twee simpele tikjes op Apple Pencil Pro wissel je snel van tool, bijvoorbeeld van pen naar gum.
Altijd klaar voor
nieuwe ideeën.

Pairen, opladen, bewaren? Je klikt je Apple Pencil Pro eenvoudig magnetisch vast aan de zijkant van je iPad Pro met M4-chip of iPad Air met M2-chip. En als je even niet meer weet waar hij is gebleven, vind je Apple Pencil Pro zo terug met de ‘Zoek mijn’-app .


Apple Pencil Pro