Apple Magic Keyboard

Apple Magic Keyboard is een draadloos toetsenbord met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Het keyboard heeft dus geen wegwerpbatterijen nodig. Met zijn nieuwe lagere profielhoek en nieuwe full-size toetsen is dit het beste Apple toetsenbord ooit.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Apple Magic Keyboard AZERTY
€ 109,00

Overzicht

Eigenschappen

Een nieuw type toets.

Het ontwerp van een toetsenbord wordt bepaald door de stabiliteit, uniformiteit en controle die je hebt tijdens het typen. Je weet dat je de perfecte balans hebt gevonden als je vinger een toets aanslaat en die met een goed voelbare maar vloeiende beweging reageert. Voor Magic Keyboard heeft Apple het schaar­mechanisme opnieuw ontworpen om de stabiliteit van de toetsen met 33% te verhogen. Ook de manier waarop de toets wordt ingedrukt, is geoptimaliseerd. In combinatie met een lager profiel zorgen deze verbeteringen ervoor dat je preciezer en prettiger typen nog sneller in de vingers hebt.

Oplaadbaar.

De ingebouwde lithium-ionbatterij maakt AA-batterijen of andere wegwerp­batterijen overbodig. Apple Magic Keyboard opladen doe je met de meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel. Volledig opladen duurt slechts twee uur, waarna je het toetsenbord met gemak een maand kunt gebruiken. Na een minuut opladen is Apple Magic Keyboard al goed voor een gebruik van een uur.

Draadloos en energiezuinig.

Apple Magic Keyboard wordt automatisch met je Mac gekoppeld bij gebruik van de Lightning-naar-USB-kabel. En met de ingebouwde draadloze Bluetooth-technologie krijg je over een afstand van circa 9 meter een betrouwbare, beveiligde verbinding. Apple Magic Keyboard is in staat om te detecteren wanneer het niet wordt gebruikt. Het schakelt dan vanzelf over naar een zuinige stand om de batterij te sparen.

Afmetingen.

Lengte 27,9 cm - breedte 11,49 cm - hoogte 0,41-1,09 cm

Gewicht.

231 gram