Apple Leren Sleeve

met MagSafe

De leren sleeve met MagSafe voor iPhone beschermt je device, zonder iets af te doen aan het prachtige design. Aan de binnenkant zit een vakje voor je bankkaart of rijbewijs, en je krijgt er ook een bijpassend polsbandje bij. Is het tijd om op te laden, dan klik je je MagSafe-oplader gewoon vast aan de sleeve. Zodra die contact maakt, wordt de batterij snel en draadloos opgeladen.

* Verplichte velden

Prijs

€ 149,00

€ 109,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

De sleeve is gemaakt van speciaal gelooid en afgewerkt Europees leer, zodat de buitenkant zacht aanvoelt en na verloop van tijd een natuurlijke glans krijgt. Hij past precies over de vormen van je iPhone en beschermt die tegen krassen en valschade, zonder dat het geheel veel dikker wordt. Aan de binnenkant zit een vakje voor je bankkaart of rijbewijs, en je krijgt er ook een bijpassend polsbandje bij.

Is het tijd om op te laden, dan klik je je MagSafe-oplader gewoon vast aan de sleeve. Zodra die contact maakt, wordt de batterij snel en draadloos opgeladen.

Deze sleeve is gemaakt van soepel kwaliteitsleer en beschermt je iPhone optimaal. Leer is een natuurlijk materiaal. Net zoals bij een mooie leren riem kan het zijn dat je na verloop van tijd plooien, vlekjes of een glans gaat zien. Ook het gebruik van MagSafe-accessoires zal lichte sporen achterlaten.

Geschikt voor iPhone 12 en iPhone 12 Pro.

Apple iPhone 12/iPhone 12 Pro Leren sleeve met MagSafe