Apple HomePod

Met een onvoorstelbare geluidskwaliteit, uitgebreide Siri-functionaliteit en alles wat je nodig hebt voor een veilige en betrouwbare slimme woning.

HomePod

Geluid zoals
het hoort.
Hifi-audio

Versterk alles wat je hoort.

HomePod is een speaker die heel wat in huis heeft. Dankzij de audiotechnologie en geavanceerde software van Apple geniet je in de hele kamer van meeslepend hifi-geluid. HomePod past dit geluid slim aan op basis van wat je afspeelt en waar hij staat, zodat je overal omringd wordt door adembenemende audio.Bassen die binnenkomen

Door de high-excursion woofer produceert HomePod een diep en rijk basgeluid. De woofer bevat een krachtige motor die het diafragma maar liefst 20 mm verplaatst, terwijl de bas-EQ-microfoon lage frequenties dynamisch en in real time aanpast. Het resultaat? Glasheldere bassen die de kamer vullen. Bam.


Helder in de hoogte

Rondom de voet van HomePod zitten vijf bundel­vormende tweeters. Die optimaliseren de hoge tonen, zodat audio altijd heerlijk helder en gedetailleerd klinkt. Zo geniet je van de zuiverste vocalen en hoor je alle nuances van de instrumenten. Alsof je er zelf bij bent.


Geluid dat je omringt.

Ruimtelijke audio zorgt voor een heel nieuwe brede en gelaagde klank.1 De bundelvormende tweeters richten primaire geluiden, zoals de zangpartij, naar het midden van de kamer. Andere geluiden, bijvoorbeeld de begeleiding door de band, worden via de muren weerkaatst. Dus waar je ook naar luistert, je gaat er altijd helemaal in op.


Past de akoestiek in real time aan.

Apple silicon maakt in HomePod allerlei innovaties mogelijk op het gebied van computational audio. Zoals complexe realtime berekeningen om het geluid te finetunen, voor een maximaal dynamisch bereik en optimale akoestische prestaties.

Afgestemd op de kamer.

Dankzij ruimtedetectie kan HomePod automatisch inschatten waar hij in een kamer staat. De ingebouwde microfoons luisteren naar weerkaatsingen vanaf de muren. En het geluid wordt daar vervolgens op afgestemd, zodat alles altijd perfect klinkt. Waar je HomePod ook staat.


Meer dan 100 miljoen nummers? Klinkt geweldig.

HomePod is gemaakt om alles uit Apple Music te halen. Luister naar al je favoriete nummers en artiesten uit elk genre dat je maar kunt bedenken. In de allerhoogste kwaliteit, gewoon bij jou thuis. Als je zo makkelijk toegang hebt tot een van de grootste muziek­verzamelingen ter wereld, hoeft het feest nooit te stoppen.


Stereopaar

Samen nog dynamischer.


Als je een stereopaar aanmaakt, klinkt je favoriete muziek nog beter. Zet gewoon twee HomePod-speakers in dezelfde kamer, dan kun je ze koppelen. Zo krijg je een bredere soundstage en word je nog meer door geluid omringd dan met standaard stereo­speakers.
Dolby Atmos

Net als in de bioscoop.


Als je HomePod combineert met Apple TV 4K, kun je genieten van Dolby Atmos-audio en je woonkamer omtoveren tot een bioscoop. Weergaloos geluid, spectaculair beeld en content van wereld­klasse. Je favoriete tv-series en films heb je nog nooit zo beleefd.

Een huis vol muziek.

Haal meerdere HomePods en HomePod mini’s in huis en vul je hele woning met muziek. Dan kun je overal hetzelfde nummer afspelen, of jazz in de keuken en popmuziek in de kinderkamer. Met audio in meerdere kamers blaas je het dak eraf.


Muziek, podcasts en telefoontjes klinken beter.

Wat je ook luistert, met HomePod klinkt alles helderder en voller. Niet alleen muziek van Apple Music en andere apps, maar ook nieuwsberichten, podcasts en telefoon­gesprekken. En met AirPlay kun je op HomePod nog meer van je favoriete audio genieten.


Al je devices spelen samen.

HomePod werkt soepel samen met je Apple devices. Audio die je op iPhone afspeelt zet je moeiteloos over naar HomePod, en andersom. En met ‘Zoek mijn’ hoef je maar je stem te gebruiken om te weten waar een vriend uithangt, of om een zoekgeraakte iPhone terug te vinden.Al je gegevens blijven van jou. Apple deelt of verkoopt die dus niet.
Hoog IQ

Inge­bouwde intelligentie die voor zich spreekt.


Met HomePod haal je ook het gemak van Siri in huis. Wil je herinneringen instellen, een bericht sturen, de lichten aandoen als je binnen­komt, de temperatuur aanpassen of goede muziek bij het avondeten? Zeg gewoon “Hé Siri” en het wordt voor je geregeld. Dankzij Siri heb je de volledige regie over je dag en je slimme woning.
Hé Siri, zet een timer op 12 minuten voor pizzaHé Siri, hoe warm is het hier?Hé Siri, speel popmuziek in de slaapkamerHé Siri, zoek mijn iPhoneHé Siri, speel Hidden BrainAls je Siri iets vraagt, wordt er een willekeurige identificatie­code aan je vraag gekoppeld. Dus niet je Apple ID.


De beste manier om handsfree je huis te bedienen.


Als je HomePod als slimme woninghub gebruikt, hoef je geen vinger meer uit te steken. Dankzij Siri en slimme accessoires kun je met je stem allerlei taken laten uitvoeren. Of die zelfs automatiseren, bijvoorbeeld als je elke avond de lichten wilt dimmen. En met handige features als geluidsherkenning worden alarmsignalen van onder meer rookmelders automatisch gedetecteerd.

Automatisch uitvoeren
Door taken met HomePod te automatiseren, kun je je slimme accessoires automatisch bedienen. Handig als je elke avond om 10 uur de lichten wilt laten uitgaan.Toegang op afstand
Ook als je niet thuis bent, is je slimme woning heel makkelijk te bedienen. Moet je voor iemand de deur opendoen? Geen probleem. Dat kan gewoon met de Woning-app.Temperatuur en luchtvochtigheid
Met een ingebouwde sensor kan HomePod de temperatuur en luchtvochtigheid van de kamer meten. En zelfs de gordijnen voor je sluiten als het binnen te warm wordt.Geluidsherkenning
HomePod merkt het als er een rook- of koolmonoxide­­alarm afgaat. Zodra hij die geluiden heeft herkend, krijg jij daar op je iPhone, iPad en Apple Watch een melding van.
Compatibiliteit met Matter
Je HomeKit-accessoires werken naadloos samen met HomePod. En die is ook compatibel met Matter, de nieuwe slimme connectiviteits­standaard. Je kunt nu dus nog meer accessoires gebruiken.Privacy
HomePod is ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Privacy thuis is belangrijker dan ooit. Daarom worden al je gegevens zo bewaard dat ze voor Apple niet leesbaar zijn.
Intercom

Iedereen hoort je.


Als je in meerdere kamers een HomePod of HomePod mini hebt staan, kun je met de intercomfeature heel makkelijk een boodschap delen. Met het hele huis of alleen een bepaalde kamer. Zeg gewoon “Hé Siri, de wedstrijd is begonnen” en iedereen hoort je. Dit kan ook vanaf iPhone, iPad, AirPods of Apple Watch, of vanuit de auto met CarPlay.

Apple HomePod