Apple EarPods

met mini-jack-aansluiting

Een unieke look en een geluidskwaliteit die moeiteloos de strijd aan kan met veel duurdere hoofdtelefoons. De Apple EarPods zitten perfect én ze blijven ook zitten, wat je ook doet! Sporten, reizen of gewoonweg genieten.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Apple EarPods met mini-jack
€ 19,00

Overzicht

Eigenschappen

De nieuwe vorm van geluid

Anders dan bij traditionele (ronde) oordopjes is het ontwerp van de Apple EarPods ingegeven door de geometrie van het oor. Apple maakte 3D scans van vele honderden verschillende oortypes. Het resultaat is dat de Apple EarPods voor veel meer mensen een stuk comfortabeler zitten dan gewone oordopjes en ze blijven ook comfortabel zitten tijdens het sporten.

Diepe en rijke bas

Ook het geluid moest perfect zijn, en dat is het. Wat opvalt zijn de strategische, akoestische openingen. Deze laten lucht in de oordopjes voor diepere en rijkere bastonen. Maar niet alleen de bas, ook de hoge tonen klinken uitstekend.

Handsfree bellen.

Bellen met je iPhone zonder hem uit je zak of tas te halen? Geen probleem! Een microfoontje aan de buitenkant van de EarPods zorgt voor een optimaal stemgeluid, waarmee je ook FaceTime-video- en audiogesprekken kan voeren op je iPod touch, iPhone en iPad.

Afstandsbediening.

Dankzij de afstandsbediening op de kabel kan je makkelijk het volume aanpassen, pauzeren, muziek vooruit- en terugspoelen, video's starten, gesproken memo's opnemen en gesprekken op je iPhone opnemen en beëindigen.

Overige kenmerken:

  • Gepatenteerd systeem dat audio recht in de gehoorgang brengt voor een maximale geluidsuitvoer.
  • Bescherming tegen transpiratie en regen.
  • Opberg en reishoesje meegeleverd.
  • Standaard meegeleverd met iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPod touch 5, iPod touch 6 en iPod nano 7.
  • Voorzien van 3,5"" mini-jack voor aansluiting op toestellen met koptelefooningang.
Apple EarPods met mini-jack