Apple EarPods

met Lightning-connector

Een unieke look en een geluidskwaliteit die moeiteloos de strijd aan kan met veel duurdere hoofdtelefoons. De Apple EarPods met Lightning-connector zitten perfect én ze blijven ook zitten, wat je ook doet! Sporten, reizen of gewoonweg genieten.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Apple EarPods met Lightning-connector
€ 19,00

Overzicht

Eigenschappen

De nieuwe vorm van geluid.

Anders dan bij traditionele (ronde) oordopjes is het ontwerp van de Apple EarPods ingegeven door de geometrie van het oor. Apple maakte 3D scans van vele honderden verschillende oortypes. Het resultaat is dat de Apple EarPods voor veel meer mensen een stuk comfortabeler zitten dan gewone oordopjes en ze blijven ook comfortabel zitten tijdens het sporten.

Diepe en rijke bas.

Ook het geluid moest perfect zijn, en dat is het. Wat opvalt zijn de strategische, akoestische openingen. Deze laten lucht in de oordopjes voor diepere en rijkere bastonen. Maar niet alleen de bas, ook de hoge tonen klinken uitstekend.

Handsfree bellen.

Bellen met je iPhone zonder hem uit je zak of tas te halen? Geen probleem! Een microfoontje aan de buitenkant van de EarPods zorgt voor een optimaal stemgeluid, waarmee je ook FaceTime-video- en audiogesprekken kan voeren op je iPod touch, iPhone en iPad.

Afstandsbediening.

Dankzij de afstandsbediening op de kabel kan je makkelijk het volume aanpassen, pauzeren, muziek vooruit- en terugspoelen, video's starten, gesproken memo's opnemen en gesprekken op je iPhone opnemen en beëindigen.

Overige kenmerken:

  • Voorzien van Lightning-connector.
  • Gepatenteerd systeem dat audio recht in de gehoorgang brengt voor een maximale geluidsuitvoer.
  • Bescherming tegen transpiratie en regen.
  • Opberghoesje meegeleverd.
  • Standaard meegeleverd met iPhone 7 en iPhone 7 Plus.
  • Werkt met alle devices die zijn voorzien van een Lightning-connector en die iOS 10 of hoger ondersteunen, zoals iPod touch (vanaf de 6de generatie), iPad mini (vanaf iPad mini 2), iPad (vanaf iPad met Retina Display) en iPhone (vanaf iPhone 5).