13-inch iPad Pro

Het dunste product van Apple en krachtiger dan ooit. Onvoorstelbaar compact in een prachtig nieuw design. Ultra Retina XDR, een baanbrekend tandem OLED-display, het meest geavanceerde scherm ter wereld. Ongeëvenaarde topprestaties en grensverleggende graphics dankzij de Apple M4‑chip. En batterij voor een hele dag.


Het complete verhaal.


Strak maar krachtig.


De compleet nieuwe iPad Pro: onvoorstelbare kracht in een ongelofelijk dun, licht en draagbaar design. Zoek de grenzen op van wat je met een iPad kunt doen. Ga voor het supercompacte 11‑inch model of het ruimere 13‑inch model, het dunste product dat Apple ooit heeft gemaakt.5,1 mm
dun en licht design

Compacte krachtpatser.


iPad Pro combineert next‑level prestaties met een ultraslank design, zodat je overal je allerbeste werk kunt leveren. Het 13‑inch model is meer dan 100 gram lichter dan de vorige generatie, dus al die veelzijdigheid neem je supermakkelijk mee.Zeldzaam mooie elementen.


iPad Pro is er in twee geweldige uitvoeringen: zilver en nu ook spacezwart. De robuuste behuizing is gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium. En alle magneten van iPad Pro bevatten 100% gerecycleerde zeldzame aardmetalen.


Het meest
geavanceerde
display ter wereld.
Het nieuwe Ultra Retina XDR-display maakt gebruik van revolutionaire tandem OLED-technologie. De extreme helderheid, ongelofelijk nauwkeurige contrast­verhoudingen en geavanceerde technologieën als ProMotion en True Tone zorgen voor een onvoorstelbare visuele ervaring. En met de referentie­modus zie je tijdens je workflows precies de juiste kleuren.1000 nits
full-screen helderheid

1600 nits
piekhelderheid (HDR)

2.000.000:1
contrastverhouding
True Tone
voor een aangenaam beeld

ProMotion
adaptieve refresh‑rate van 10‑120 Hz

P3
brede kleurweergave


Het Ultra Retina XDR-display biedt een buitengewone full‑screen helderheid en is ongekend nauw­keurig, dankzij de baan­brekende tandem OLED-technologie. Het licht van de twee OLED-panelen samen levert een fantastische helderheid en extreem dynamisch bereik op.
De mooiste
visuele
prestaties.

De kleur en licht­intensiteit van elke pixel kan tot op de sub-milliseconde worden bepaald, met schitterende XDR-prestaties tot gevolg. Het Ultra Retina XDR-display reageert nog sneller op bewegende content.
Spiegelende hooglichten geven details en reflecties van licht in elke afbeelding natuurlijker weer. Landschappen, texturen en tinten zien er dus nog realistischer uit in HDR.
De contrast­verhouding van 2.000.000:1 zorgt voor diepere zwarttinten en een extreem dynamisch bereik. Zo krijg je sprankelend heldere sterren en ongelofelijk veel detail in schaduwen.
Glas met nanotextuur.
Briljant in elk opzicht.
Glas met nanotextuur is een nieuwe optie, speciaal voor veeleisende workflows waarbij accurate kleuren cruciaal zijn. Het komt ook van pas als je werkt op een plek met lastig licht. Dit op nanometerschaal geëtste glas behoudt het contrast en de beeld­kwaliteit, en verstrooit tegelijkertijd het omgevings­licht voor nog minder reflectie.
Monsterchip.


Maak kennis met M4, de nieuwste generatie Apple silicon. Het brein achter de ongekende prestaties van de dunne en lichte iPad Pro. Door de compleet nieuwe display engine zijn beelden ontzettend accuraat, helder en kleurrijk. De krachtige GPU maakt ray tracing met hardware-acceleratie mogelijk, voor grens­verleggende graphics. En dankzij de Neural Engine van M4 heb je met iPad Pro meer dan genoeg power voor AI.

Tot

4x snellere

profes­sionele rendering dan M2Tot

1,5x snellere

CPU dan M2

Gemaakt voor
extreme prestaties.

M4 is gebouwd op 3‑nanometer­­technologie van de tweede generatie. Die is nog energiezuiniger, waardoor de batterij de hele dag meegaat. De CPU bevat tot vier performance-cores en zes efficiency-cores voor geavanceerde taken. Handig wanneer je bijvoorbeeld complexe effecten aan 4K‑video toevoegt.Graphics met de snelheid van het licht.

Dankzij de geavanceerde GPU-architectuur van M4 kun je nu nog sneller renderen, en profiteer je op iPad voor het eerst van ray tracing met hardware-acceleratie. Daardoor zien licht, schaduwen en reflecties in pro-apps en games er ongelofelijk realistisch uit.
Dynamic caching optimaliseert het geheugen op de chip, zodat die zuiniger omspringt met energie en graphics een boost krijgen in allerlei soorten apps en games.

Door mesh shading met hardware-acceleratie worden geometrische vormen beter en efficiënter verwerkt, wat visueel complexere scènes mogelijk maakt.


AI met de power
van M4.

De Neural Engine van M4 zorgt ervoor dat AI-workloads veel sneller gaan en machine­learning in iPadOS nog krachtiger is. M4 kan maar liefst 38 biljoen bewerkingen per seconde aan, zodat jij de ingewikkeldste dingen kunt doen. Bijvoorbeeld in Final Cut Pro met een tikje een onderwerp van de achter­grond losmaken in 4K-video, of automatisch in real time een muzieknotatie aanmaken wanneer je pianospeelt met StaffPad.
38 biljoen

bewerkingen per secondeKijk en werk
in hoge resolutie.
Video met hoge resolutie afspelen kost nu nog minder stroom dankzij de geavanceerdere media engine met hardware-acceleratie voor AV1.
Je kunt maar liefst tot vijf streams 4K ProRes-video tegelijkertijd afspelen en bewerken. Van ingewikkelde 3D-renders tot grafisch intensieve postproductie, je pakt de zwaarste workloads met het grootste gemak aan. In de studio én op locatie.


iPadOS en apps.
Werkpaarden
voor je workflows.

Alles klaar.
Op gevoel.

iPadOS is speciaal ontwikkeld voor geavanceerde workflows, voor de unieke veelzijdigheid van iPad en alles wat je het liefste doet. Draai pro-apps, speel veeleisende games en werk aan creatieve projecten van elk kaliber. Allemaal met een intuïtieve touch-interface. En iPadOS gebruikt de snellere machine­learning-prestaties van M4, wat geavanceerde AI‑features mogelijk maakt in een brede waaier aan apps.


Apps voor zeeën
van ideeën.


Met pro-apps zie je pas echt wat je met iPad Pro allemaal kunt doen. De essentiële ingebouwde apps en meer dan een miljoen apps in de App Store zijn speciaal ontwikkeld voor de unieke mogelijk­heden van iPad. Daarmee is iPadOS het ideale platform voor werken, spelen en creativiteit.
Pro-studio’s
voor onderweg.Tover je iPad om tot een veelzijdige productiestudio. Koppel tot vier iPhones of iPads met live multicam in Final Cut Pro, zodat je je video’s nog sneller kunt opnemen, bewerken en delen. En met de door AI aangedreven nieuwe sessiespelers in Logic Pro voor iPad maak je overal de mooiste muziek.Apple Pencil Pro.
Ontwikkeld voor
onbegrensde
creativiteit.Dit is hoe tekenen, schilderen en notities maken moet aanvoelen: intuïtief, precies en magisch. Apple Pencil is kantel­gevoelig en tot op de pixel nauwkeurig, reageert razendsnel en weet wanneer je je hand op het scherm laat rusten. De gloednieuwe Apple Pencil Pro maakt het nóg makkelijker om je ideeën tot leven te brengen.Intuïtief en
nauwkeurig.
Controle over
je creativiteit.


Knijpen. Apple Pencil Pro merkt het als je erin knijpt. Je krijgt dan een nieuw palet te zien, zodat je snel van tool, lijndikte of kleur kunt wisselen.

Draaien. Dankzij een nieuwe gyroscoop kun je met een simpele draaibeweging heel precies met diverse pennen en kwasten werken.Voelbare feedback. De speciaal ontwikkelde haptic engine produceert heel precieze, voelbare feedback. Op het moment dat je knijpt of twee keer tikt, voel je een kleine trilling ter bevestiging.Apple Pencil hover. Je ziet precies waar je Apple Pencil op het display gaat neerkomen, en een virtuele schaduw van je tool. Schrijven, schetsen en illustreren doe je dus nog nauwkeuriger.Twee keer tikken. Met twee simpele tikjes op Apple Pencil Pro wissel je snel van tool, bijvoorbeeld van pen naar gum.
Altijd klaar voor
nieuwe ideeën.

Pairen, opladen, bewaren? Je klikt je Apple Pencil Pro eenvoudig magnetisch vast aan de zijkant van je iPad Pro. En als je even niet meer weet waar hij is gebleven, vind je Apple Pencil Pro zo terug met de ‘Zoek mijn’-app .Magic Keyboard.
Voel de innovatie.
Magic Keyboard is ideaal als je wilt typen en een trackpad gebruiken. Nu in een slank en compact nieuw design met aluminium polssteun. Op het toetsen­bord zit een rij functietoetsen, en de grotere glazen trackpad geeft je voelbare feedback bij precisiewerk en Multi‑Touch-gebaren.


Superstrak.
Stijlvol beschermd.

Magic Keyboard is verkrijgbaar in twee kleuren die perfect passen bij je iPad Pro. Het is gemaakt van machinaal bewerkt aluminium, dient ook als stevige cover en bevat een USB‑C-connector om je iPad mee op te laden.iPad klikt magnetisch aan Magic Keyboard vast. En de stroom­voorziening en gegevens­overdracht gaan via de Smart Connector. Dus Bluetooth is niet nodig. Je kunt meteen aan de slag.


Volledige rij
functietoetsen.
En nog veel meer.

Het geavanceerde design met verlichte toetsen typt heel comfortabel en is soepel te verstellen voor de ideale kijkhoek. En er is een nieuwe rij met 14 functie­toetsenwaarmee je bijvoorbeeld het volume en de scherm­helderheid kunt regelen.


Precisie die
je voelt.

Dankzij de grotere, vernieuwde glazen trackpad met voelbare feedback navigeer je moeiteloos door spreadsheets en wordt tekst selecteren veel eenvoudiger. En door te scrollen, te swipen en Multi-Touch-gebaren te gebruiken ben je op je iPad nog productiever.
Microfoons.
Camera’s.
Actie.
Schieten, bewerken en delen, allemaal op één device dankzij het pro-camera­systeem met LiDAR-scanner, microfoons van studiokwaliteit en vier speakers. Leg 4K ProRes-video vast, sluit aan bij een videogesprek met de nieuwe landscape-camera aan de voorkant, en maak nog scherpere scans van documenten met behulp van AI.
12‑MP
groothoekcamera
met adaptieve True Tone Flash.Landscape 12‑MP
ultragroothoek­camera
met ondersteuning
voor Middelpunt.


Microfoons van
studiokwaliteit voor fantastische
video­gesprekken.


Vier speakers voor geweldige audio.


Droom groots.
Verbind snel.
De profes­sionele aansluit­mogelijk­heden voegen een heel nieuwe dimensie toe aan iPad Pro. Zo kun je werken op externe hogeresolutie­displays tot 6K en opslagdevices aansluiten via Thunderbolt. iPad Pro is ook voorzien van razendsnelle wifi 6E en geschikt voor 5G, zodat je altijd en overal verbonden kunt blijven.


Tot

40 Gb/s

overdrachtssnelheid


Wifi 6E


5GDraadloos verbonden.
Supersnel.

Met wifi 6E ben je verzekerd van supersnelle draad­loze verbindingen voor streamen, downloaden en delen.


Dankzij 5G heb je onderweg internet via de snelste draadloze netwerken.


Nu alleen met e-sim. Zo kun je snel en veilig een mobiele­data-abonnement activeren, rechtstreeks op je iPad Pro.


Bluetooth 5.3 geeft audio heel snel door en werkt met de nieuwste generatie gehoor­apparaten en headsets die gebruikmaken van Bluetooth LE.


Financiering voor bedrijven

Een iPhone, Apple Watch, Mac of iPad voor de prijs van een koffie per dag.

Apple Financial Services houdt technologie in je onderneming betaalbaar en altijd up-to-date.
Apple Financial Services

Financiering voor particulieren

Verkoop op afbetaling.

Betaal je aankopen via maandelijkse aflossingen.

Meer info

Let op, geld lenen kost ook geld.


Studentenkorting

op Mac en iPad.
Bespaar 6% op Mac en 3% op iPad met je leraren- of studentenkaart (voltijdse studenten aan een hogeschool of universiteit), zonder BTW- of ondernemingsnummer. Niet geldig op toestellen in promotie.
Trade In.

Ruil je oude toestel in
voor korting op een nieuw.

Bereken de waarde op onze
inruilpagina
Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service een punt.


Pure Lifestyle maakt een wereld van verschil in beleving, productkennis, service en ondersteuning. We maken je Apple product gebruiksklaar en migreren je gegevens. Als je toestel van bij ons komt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.