Baobab geurdiffuser

Women

Voor de Women geurdiffuser sloeg Baobab de handen in elkaar met BIG Against Breast Cancer, een internationale non-profitorganisatie van academici uit meer dan vijftig landen die onderzoek verrichten naar het opsporen en de behandeling van borstkanker. Women is een eerbetoon aan vrouwen en een groot deel van de opbrengst van deze diffuser gaat rechtstreeks naar onderzoek over iets wat ons allemaal, van veraf of dichtbij, raakt.

Prijs

€ 125,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Women.

De geur van roos, magnolia en musk komt sterk naar boven in deze geurdiffuser van Baobab.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen.

Inhoud 500 ml