Apple leren hoesje

met MagSafe

Dit leren hoesje met MagSafe is speciaal door Apple ontworpen om je iPhone 12 mini te beschermen en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling te geven. Als het tijd is om op te laden, dan kun je het hoesje gewoon om je iPhone laten zitten en je MagSafe-oplader eraan vastklikken of je iPhone op je Qi-oplader plaatsen.

* Verplichte velden

Prijs

€ 69,00

€ 49,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

Het leren hoesje is gemaakt van speciaal gelooid en afgewerkt leer, zodat de buitenkant zacht aanvoelt en na verloop van tijd een natuurlijke glans krijgt. Dit hoesje laat zich gemakkelijk op z’n plaats klikken en zit mooi strak om je iPhone, zonder dat het geheel veel dikker wordt.

Dankzij de ingebouwde magneten die perfect matchen met je iPhone 12 mini is koppelen een kwestie van klik en klaar. Je iPhone zit direct goed op zijn plek, zodat opladen sneller en eenvoudiger gaat dan ooit. Als het tijd is om op te laden, dan kun je het hoesje gewoon om je iPhone laten zitten en je MagSafe-oplader eraan vastklikken of je iPhone op je Qi-oplader plaatsen.

Dit hoesje is gemaakt van soepel kwaliteitsleer en beschermt je iPhone optimaal. Leer is een natuurlijk materiaal. Net zoals bij een mooie leren riem kan het zijn dat je na verloop van tijd plooien, vlekjes of een glans gaat zien. Ook het gebruik van MagSafe-accessoires laat lichte sporen achter (zoals je op de laatste afbeelding kunt zien). Als je dit wilt voorkomen, raden we je aan om voor je iPhone 12 mini een doorzichtig hoesje of een siliconenhoesje te kiezen.

Geschikt voor iPhone 12 mini.