Woud Geyma Low

Het Geyma kastje van het Deense merk Woud combineert een eenvoudig en licht ontwerp met functionaliteit en veelzijdigheid. Of je het nu gebruikt als tv-meubel, als lage dressoir of als cool object: met Geyma breng je de typisch Scandinavische sfeer en gezelligheid in huis!

Op voorraad
 
levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

ProductnaamPrijsAantal
Woud Geyma low
€ 999,00

Overzicht

Eigenschappen

Deens design.

Geyma is ontworpen door het Deense ontwerpbureau NUR, een naam die zijn inspiratie haalt uit het Duitse woord 'nur', letterlijk vertaald 'enkel' of 'slechts'. In de ontwerpen van NUR staan eenvoud en tijdloos design dan ook centraal. Zo ook in het opbergmeubel Geyma, waar de Noorse tradities zich duidelijk laten voelen. Van de pootjes tot de kleurtinten en simplistische vormen: Geyma ademt van A tot Z Scandinavische eenvoud en gezelligheid uit. Het oogt licht maar is tegelijk ook heel stevig. Bijzonder detail zijn de ronde openingen in de sideboard, die asymmetrisch geplaatst zijn.

Materialen.

Geyma is vervaardigd uit zwart eiken fineer gecombineerd met laminaat schuifdeuren in 2 verschillende grijstinten. Het onderstel is gemaakt uit zwart gelakt metaal. 

Over Woud.

Woud is een jong Deens merk dat in 2014 werd opgericht. Het bedrijf produceert meubels, verlichting en decoratie met een hedendaags en functioneel design. Woud streeft naar eenvoud én perfectie. De collectie doet de Scandinavische traditie alle eer aan, zowel naar keuze van materialen, als naar vorm en functie. ""Liefde op het eerste gezicht"", daar is het ons om te doen, klinkt het bij Woud. 

Ontdek Geyma bij Pure Lifestyle!

Kom Geyma ontdekken in onze winkel in Ninove of bestel hem online.

Afmetingen.

Lengte 140 cm - hoogte 42 cm - diepte 42 cm 

Woud Geyma Low