Woud Geyma buffetkast

Geyma van het Deense merk Woud combineert een eenvoudig en licht ontwerp met functionaliteit en veelzijdigheid. Met Geyma breng je de typisch Scandinavische sfeer en gezelligheid in huis!

* Verplichte velden

Prijs

€ 1.399,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Deens design.

Geyma is ontworpen door het Deense ontwerpbureau NUR, een naam die zijn inspiratie haalt uit het Duitse woord 'nur', letterlijk vertaald 'enkel' of 'slechts'. In de ontwerpen van NUR staan eenvoud en tijdloos design dan ook centraal. Zo ook in het opbergmeubel Geyma, waar de Noorse tradities zich duidelijk laten voelen. Van de pootjes tot de kleurtinten en simplistische vormen: Geyma ademt van A tot Z Scandinavische eenvoud en gezelligheid uit. Het oogt licht maar is tegelijk ook heel stevig. Bijzonder detail zijn de ronde openingen in de sideboard, die asymmetrisch geplaatst zijn.

Materialen.

Geyma is vervaardigd uit zwart eiken fineer gecombineerd met laminaat schuifdeuren in 2 verschillende grijstinten. Het onderstel is gemaakt uit zwart gelakt metaal. 

Over Woud.

Woud is een jong Deens merk dat in 2014 werd opgericht. Het bedrijf produceert meubels, verlichting en decoratie met een hedendaags en functioneel design. Woud streeft naar eenvoud én perfectie. De collectie doet de Scandinavische traditie alle eer aan, zowel naar keuze van materialen, als naar vorm en functie. ""Liefde op het eerste gezicht"", daar is het ons om te doen, klinkt het bij Woud. 

Afmetingen.

Lengte 120 cm - hoogte 71 cm - diepte 47,5 cm