Woud Gap hanglamp tall zwart/brass

De Gap hanglamp van het Deense merk Woud combineert een ruwe behuizing met uitgesproken vrouwelijke trekjes. De lamp verspreidt een warm en gezellig licht en is een sfeermaker in élke kamer van je woning.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Gap hanglamp tall zwart/brass
€ 155,00

Overzicht

Eigenschappen

NUR.

De Gap hanglamp van Woud is ontworpen door het Deense ontwerpbureau NUR, een naam die zijn inspiratie haalt uit het Duitse woord 'nur', letterlijk vertaald 'enkel' of 'slechts'. In de ontwerpen van NUR staan eenvoud en tijdloos design dan ook centraal.

Kloof.

""De Gap lamp moest een simplistische en elegante lichtbron worden, die in veel verschillende settings thuishoort. Dat was ons uitgangspunt. De Gap (letterlijk vertaald kloof) moest het licht op een speelse manier laten ontsnappen uit zijn behuizing. Het resultaat is een strakke en minimalistische lamp met een sterke uitstraling"", aldus NUR.

Ruwe bolster met vrouwelijk kantje.

De Gap lamp combineert uitgesproken mannelijke trekken met vrouwelijke kantjes. De ruwe, zwarte behuizing vertedert met een binnenkant in messing (brass), voor een zachte, warme en gezellige gloed.

Textielkabel.

De Gap lamp beschikt over een textielkabel van wel 3 meter lang. Je kan de lamp makkelijk aan het plafond bevestigen. Ze is geschikt voor een E27 lamp van maximaal 25 watt.

Combineren.

Combineer de Gap tall eventueel met de Gap short lamp voor een supergezellige en speelse touch in huis.

Afmetingen.

Hoogte 30 cm - diameter 10 cm

Woud Gap hanglamp tall zwart/brass