Woodcessories EcoCase iPhone X(S)

Woodcessories weet als geen ander hippe technologie te combineren met ruwe grondstoffen en milieu. Het Duitse label maakt de dunste, lichtste én sterkste houten beschermhoezen voor iPhone. In een handgemaakte EcoCase van Woodcessories blijft je iPhone X(S) lekker slank, perfect beschermd én nog cooler dan 'ie al is!

* Verplichte velden

Prijs

€ 32,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Beschermd door de natuur.

De EcoCase van Woodcessories is 's werelds lichtste, dunste én sterkste houten beschermhoes voor iPhone X(S). Het hoesje is met de hand gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten uit Europa en Noord-Amerika. Dankzij een combinatie van echt hout met Kevlar vezels - een ultrasterk materiaal dat gemiddeld vijf keer sterker is dan staal - is je iPhone in veilige handen.

Beschermd door de natuur!

Uiterst precisiewerk De EcoCase van Woodcessories is ambachtelijk en met de hand gemaakt. En dat vergt uiterst precisiewerk. Het beschermhoesje uit hout past tot op de mm voor Apple's iPhone X(S). Zelfs de uitsparingen voor de toetsen, aansluiting en camera van iPhone X(S) zijn perfect uitgekiend. “Dit kan je alleen realiseren als je passie je werk wordt”, klinkt het bij Woodcessories. “We zijn hier allemaal enorm fan van Apple. Maar ook van de natuur. En we vinden dat zo'n coole technologie pas écht tot leven komt als het omringd wordt door accessoires die door de natuur zijn gemaakt. Elk stukje hout dat we verwerken, hebben we dan ook zélf uitgekozen.”

Trees for the Future.

Voor elke beschermhoes die Woodcessories verkoopt, plant het label een nieuwe boom via 'Trees for the Future' in Oost-Afrika. En die liefde voor de natuur zit diep ingebakken in het bedrijf. Woodcessories ziet in de sterke opkomst van technologie zelfs een manier om het milieu én de economie een stevige boost te geven. Via 'Trees for the Future' - en het doneren van 1 boom per verkocht accessoire - helpt Woodcessories bij de creatie van jobs. 'Trees for the Future' brengt een toekomst voor veel landbouwersgezinnen, genereert een duurzame bosontwikkeling en verzekert de samenleving van uitstekende en vernieuwende accessoires voor de hippe technologie waar we allemaal van houden.

Geschikt voor iPhone X en iPhone XS.

WoodCessories EcoCase iPhone X(S)