Recepten opzoeken of het nieuws bekijken op je iPad? Dan hang je je iPad toch gewoon aan de muur, in de keuken, op kantoor of in de woon-, bad- of slaapkamer. En dankzij de Flex Mount van Vogel's kan dat zelfs met een flexibele arm. Zo heb je altijd de juiste kijkhoek!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
RingO Universal Tablet Flex Pack
€ 59,99

Overzicht

Eigenschappen

360° draaien, 90° kantelen.

Een wall mount voor je iPad is praktisch. Maar soms wil je ’m een tikje draaien om de kijkhoek te veranderen of voor je laten zweven zodat je je handen vrij hebt. Dat kan allemaal met de Flex Mount, de stijlvolle en flexibele wandbevestiging van Vogel's. Bevestig de Flex Mount met de bijgeleverde schroeven op de muur. Daarna kan je de flexibele arm uitrekken tot de perfecte positie om een film te kijken, een boek te lezen of een recept op te zoeken tijdens het kokkerelen. Maar je kan hem ook eenvoudig invouwen, zodat hij vlak tegen de muur rust. Dankzij de FlexMount kan je je iPad 360° draaien en 90° kantelen.

RingO-systeem.

Plaats je iPad of iPad mini in de stijlvolle tablethouder van Vogel's. Die is zodanig ontworpen dat je hem met een simpele draaibeweging makkelijk én stevig kan vastklikken op de Flex Mount. En met een even simpele draaibeweging haal je de houder weer van de flexibele arm om je iPad overal mee te nemen.

Universeel.

De Universal tablet holder is geschikt voor iPad 1, 2, 3 en 4, voor iPad Air 1 en 2, iPad Pro 9,7-inch en iPad mini 1, 2, 3 en 4. Je kan de Universal holder makkelijk een stukje uitschuiven, waardoor hij geschikt is voor een hele rits tablets van 7 t/m 12 inch (15 - 22 cm) en een dikte van 0,2 t/m 0,5 inch (0,5 t/m 1,3 cm). Het systeem is zodanig ontworpen dat de houder zich automatisch aanpast aan de grootte en dikte van de tablet. Het mechanisme is sterk genoeg om elke tablet die in de houder past, stevig op z'n plek te houden.

Verdere kenmerken:

  • Bevat standaard een universele tablethouder en Vogel's Flex Mount muurbeugel met flexibele arm.
  • Een USB-stroomadapter en stroomkabels om je iPad op te laden worden niet meegeleverd, maar zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
Vogel's RingO Universal Tablet Flex Pack