Vitra Suita Sofa

De Vitra Suita Sofa ontvangt je na een lange werkdag met open armen. De sofa combineert lichte en slanke vormen met een buitengewoon zitcomfort en een industriële look. De zitbank is verkrijgbaar in tal van variaties, met of zonder hoofdelement, chaise longue of ottoman. Welke variant je ook kiest, met de Suita Sofa kan het weekend niet snel genoeg beginnen!

Eindeloos combineren

De Vitra Suita Sofa - een ontwerp van de Italiaanse designer Antonio Citterio - is verkrijgbaar in veel verschillende variaties. Van een standaard zitbank voor 2 of 3 personen tot een gigantisch groot zitelement met alles erop en eraan. De losse elementen kan je bovendien eindeloos combineren zodat er altijd wel een Suita Sofa is die helemaal voldoet aan je wensen en interieurstijl.

Zitcomfort

De gestroomlijnde body - een stalen buisframe bekleed met polyurethaanvormschuim en webvormige zitondersteuning - vormt de basis van alle Suita-modellen.
 Hoe de zitbank er uiteindelijk exact zal uitzien, kan je in grote mate zelf bepalen. Ook het zitcomfort heb je zelf onder controle. Kies uit zitkussens met een stevige en strakke bekleding of uit zachte en omkeerbare kussens.


Rugkussens

De rugkussens van de Suita Sofa zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Ze bepalen niet alleen het uitzicht van de zitbank maar ook het comfort.

Classic kussens

De Classic rugkussens geven de Suita Sofa een rustige en strakke look. Je kan kiezen uit een stevige of zachte vulling (foto boven links).

Puntkussens

De comfortabele puntkussens nodigen uit om ontspannen te gaan zitten of achteruit te leunen (foto boven rechts).

Materialen en bekleding

De Vitra Suita Sofa is verkrijgbaar in verschillende ledersoorten en stofferingen, met een uitgebreide mix aan kleuren. De poten en het frame zijn verkrijgbaar in gepolijst aluminium of in een gepoedercoate versie in soft light of basic dark. De keuze voor een bepaald onderstel, stof of leder bepaalt uiteindelijk de definitieve look, het comfort, duurzaamheid en onderhoud. Onderaan deze pagina vind je alvast de verschillende stoffen en leders en de kleuren waarin ze beschikbaar zijn voor de Suita Sofa. Kom vrijblijvend langs in onze winkel in Ninove en test de Suita Sofa zélf uit. We helpen je graag verder met kleur- en materiaaladvies.

Handige extraatjes als optie

De Suita zitbank van Vitra is haast eindeloos uit te breiden met handige extraatjes. Zo kan je de sofa uitrusten met een tableau dat aan de achterkant van de zitbank wordt gemonteerd. Op die manier kan je bij een vrijstaande Suita Sofa een compacte werkplek inrichten. Als je de zitbank tegen de muur plaatst, vormt het tableau een handig extra oppervlak voor tijdschriften of leuke woonaccessoires. Daarnaast kan je de Suita Sofa ook uitrusten met een hoofdsteun, die tegelijk ook achtergrondgeluiden weert. En er zijn nog wel méér uitbreidingsmogelijkheden. Wat dacht je van een ottoman of een Suita Sofa met chaise longue? Een Suita met één of meerdere hoekzitjes en open elementen? Of een Suita voor méér personen? Dat kan namelijk perfect!

Vitra Suita Sofa 3-zitsbank