Vitra Rotary Tray

De Rotary Tray is een eigentijdse en moderne versie van de klassieke etagère. Met zijn eenvoudige vorm en subtiele kleuren past de Rotary Tray in elke interieurstijl. Handig als fruitschaal, maar ook voor het serveren van snoep, hapjes en gebakjes en voor het wegbergen van juwelen en sleutels.

* Verplichte velden

Prijs

€ 55,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

De etagère opnieuw uitgevonden.

De Britse ontwerper Jasper Morrison heeft de klassieke etagère een nieuwe invulling gegeven. De Rotary Tray oogt fris en modern en past dankzij zijn ronde, zachte vormen en subtiele kleuren in elk interieur.

360° draaibare schaal.

Uiteraard kan je de Rotary Tray in elke gewenste richting zetten. Maar wist je dat je de bovenste etagère ook gewoon 360° kan draaien? De Rotary Tray is handig en praktisch als fruitschaal, maar ook voor het serveren van snoep en hapjes. Wat je ook kwijt wilt - en snel weer wilt terugvinden - de Rotary Tray komt altijd wel van pas, voor het opbergen van juwelen en sleutels bijvoorbeeld. Maar ook voor in-earoordopjes, je iPhone en pasmunt. En hij is nog decoratief ook. In de keuken of op de eettafel, in de badkamer of de inkomhal, op kantoor of in de kinderkamer: met de Rotary Tray (gemaakt uit kunststof) ruim je elke plek op met een decoratieve toets.

Afmetingen.

Diameter onderste schaal 30 cm - diameter bovenste schaal 17 cm - hoogte 12 cm

Vitra Rotary Tray