Vitra Pivot Stool

De Pivot Stool is bekleed met SingleKnit-stof zonder zomen, die samen met de zachte vulling zorgt voor uitstekend comfort. De stof met tricotstructuur zorgt voor een antislipoppervlak en heeft de stoel een subtiele decoratieve toets.

Prijs

€ 906,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

De Pivot-bureaustoel van Antonio Citterio is ongeveer 30 cm hoger dan een klassieke bureaustoel. Deze stoel laat dus een gezonde en spontane afwisseling toe tussen staande en zittende houdingen: in plaats van het bureau hoger of lager te zetten, werkt de gebruiker aan een tafel op stahoogte en kan hij naargelang zijn wens zittend op de Pivot of staand werken.

De afgeronde, naar voor gebogen rugleuning van de Pivot verzekert een grote bewegingsvrijheid: de stoel kan ook in zijdelingse positie worden gebruikt of als stabiele steun om op te leunen. Dankzij de SingleKnit-bekledingsstof heeft de Pivot geen irriterende naden. In combinatie met de prettige vulling is de stoel dan ook zeer comfortabel. De textuur met vierkante patronen vormt een slipvrij en veilig oppervlak. Dankzij een in de hoogte verstelbare voetenring kunnen zowel grote als kleine gebruikers een comfortabele zitpositie vinden, terwijl omgekeerd geremde wielen voorkomen dat de stoel achteruit rolt wanneer er druk wordt uitgeoefend.

Vitra Pivot Stool