Vitra Pacific Chair

De Vitra Pacific Chair is een bureaustoel die ontwikkeld is om ergonomisch zitten aan te bieden, maar wel met een prachtig design. Dit is volgens het zogenaamde "full performance, quiet design" principe gedaan, waardoor geen onnodige details in het ontwerp van de stoel zitten. Het strakke uiterlijk van de Vitra Pacific Chair maakt de bureaustoel perfect voor moderne kantooromgevingen.

Prijs

€ 848,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Full performance, quiet design.

Het uitzicht van de Pacific Chair wordt sterk bepaald door de rugleuning, die zo ver naar onderen doorloopt dat er achteraan geen mechanische componenten zichtbaar zijn behalve het onderstel. Met zijn lineair silhouet en sober design is de stoel een ideale aanvulling voor elk eigentijds interieur.

Ergonomisch zitcomfort.

Hoewel dit niet onmiddellijk zichtbaar is, biedt de Pacific Chair alle geavanceerde functies die noodzakelijk zijn voor ergonomisch zitcomfort.

De in de hoogte verstelbare rug- en armleuningen maken deel uit van hetzelfde verticaal uitgelijnde profiel. Dit is een doorslaggevend kenmerk van het algemene designconcept, waardoor de gebruiker ook zijdelings kan zitten. Het synchroonmechanisme reageert automatisch op het gewicht van de gebruiker, wat onmiddellijk een gevoel van gepersonaliseerd comfort geeft.

Verdere aanpassingen zijn snel en eenvoudig mogelijk dankzij de verborgen, maar intuïtief opgestelde bedieningselementen. De gestoffeerde rugleuning is leverbaar in drie verschillende hoogtes. De kleuren van de componenten zijn afgestemd op een lichte of donkere versie. Leverbaar met aangepaste functionele armleuningen of elegante armleuningen van aluminium.

Kom langs bij Pure Lifestyle en test de Pacific Chair zelf uit. 
We helpen je graag verder bij de configuratie van jouw Pacific Chair.

Vitra Pacific Chair